ΤΟΠΙΚΑ

Έφυγε από τη ζωή ο καθηγητής Αγγλικών Αθανάσιος Ζούγλος

έφυγε-από-τη-ζωή-ο-καθηγητής-αγγλικών-α-891879

Απεβίωσε χθες το βράδυ ο γνωστός καθηγητής Αγγλικών Αθανάσιος Ζούγλος μετά από άνιση μάχη με την επάρατη νόσο.

Την είδηση έκανε γνωστή μέσω ανάρτησης στα κοινωνικά δίκτυα ο γιος του, Άγγελος, με ένα κείμενο γραμμένο στα Αγγλικά, στο αντικείμενο διδασκαλίας του για πάνω από μισό αιώνα.

Ο εκλιπών αφήνει πίσω του τη σύζυγό του, Μαρία Αδάμου, τα τρία του παιδιά Ευάγγελο, Άγγελο και Φίλιππο καθώς και το μικρό του εγγονάκι.

Ο 71χρονος καθηγητής Αγγλικών που διατηρούσε επί χρόνια φροντιστήριο στο κέντρο του Βόλου, έδινε εδώ και αρκετούς μήνες μάχη με τον καρκίνο.

Η πολιτική του κηδεία θα γίνει αύριο το πρωί στις 11 στο Δημοτικό Νεκροταφείο του Βόλου ενώ το απόγευμα θα ακολουθήσει τελετή για οικογένεια, συγγενείς και φίλους στο Κρεματόριο Ριτσώνας. Η οικογένεια παρακαλεί αντί λουλουδιών, τα έσοδα να δοθούν στο Ορφανοτροφείο του Βόλου.

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση του γιου του, Άγγελου

“Στη γλώσσα που επέλεξε να ζήσει μέσω της διδασκαλίας για σχεδόν μισό αιώνα ανακοινώνουμε με μεγάλη θλίψη και θλίψη ότι ο άνθρωπος που προσπάθησε να μας διδάξει την άνευ όρων αγάπη πιο σκληρά από την ίδια τη γλώσσα, ο αγαπημένος μας πατέρας, έφυγε σήμερα, Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022, στην Αθήνα, σε ηλικία 71 ετών. Το Σάββατο 25 Ιουνίου 2022 θα πούμε το αντίο μας με τιμή σε δύο διαφορετικά μέρη. Το πρωί θα τελεστεί ανοιχτή πολιτική κηδεία στους χώρους του δημοτικού νεκροταφείου Βόλου, στην πόλη που αγάπησε και πέρασε όλη του τη ζωή. Λίγες ώρες αργότερα, τελετή για την οικογένεια, συγγενείς και φίλους, θα γίνει στο Κρεματόριο Ριτσώνας. Στη μνήμη του και αντί λουλουδιών, παρακαλούμε σκεφτείτε να στηρίξετε τα παιδιά κάνοντας δωρεά στο Ορφανοτροφείο Βόλου της γενέτειράς του”.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου