Η ΛΑΣ για τις ελλείψεις στα ΚΑΠΗ Βόλου

Τελευταία ενημέρωση: 2022-06-24, 12:00:26
Η ΛΑΣ για τις ελλείψεις στα ΚΑΠΗ Βόλου

Για τη δυσαρέσκεια που εκφράζουν τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Βόλου εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση η Λαϊκή Συσπείρωση Βόλου. Όπως αναφέρεται ρητά, παρά το γεγονός ότι έχει επιτραπεί η λειτουγία τους από τις 14/1/2022 ακόμη και σήμερα δεν λειτουργούν.

Στην ανακοίνωσή της η ΛΑΣ αναφέρει πως στους τροφίμους των ΚΑΠΗ, δεν παρέχεται νερό, ροφήματα, αναψυκτικά, κ.ά., υπάρχουν ελλείψεις στα είδη ατομικής υγιεινής (χαρτί υγείας, υγρό σαπούνι, αντισηπτικά, κ.ά.).

Ακόμη, στο ΚΑΠΗ του Τσιγάντε δεν υπάρχει οικογενειακή βοηθός, στο ΚΑΠΗ Μυτιλήνης δεν υπάρχει νοσηλεύτρια. Χρέη νοσηλευτή κάνει ο κοινωνικός λειτουργός, στο ΚΑΠΗ Καισαρείας δεν υπάρχει κοινωνικός λειτουργός και τα μέλη των ΚΑΠΗ πληρώνουν από τη τσέπη τους τη γυμνάστρια – δασκάλα χορού

Επιπλέον, εκτός από τις ελλείψεις σε προσωπικό, υπάρχουν πολλά προβλήματα στις υποδομές με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα τις τουαλέτες στο ΚΑΠΗ Καισαρείας. Στο ίδιο ΚΑΠΗ υπάρχουν σοβαρές βλάβες στην εξωτερική ηλεκτρολογική εγκατάσταση, στις σχάρες αεραγωγών του υπογείου, στη διαγράμμιση – σήμανση για τα ΑΜΕΑ, ενώ χρόνιο αίτημα παραμένει η επισκευή της μόνωσης στην ταράτσα.

Η ΛΑΣ καταλήγει με μία ερώτηση προς τη Δημοτική Αρχή για το τι Θα κάνει για να λειτουργήσουν επιτέλους τα ΚΑΠΗ χωρίς προβλήματα παρέχοντας τις αναγκαίες υπηρεσίες στα μέλη τους;

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
8
=