ΤΟΠΙΚΑ

Καλοκαιρινή Aυτοκινητοδρομία στην Πορταριά και την Άφησσο

καλοκαιρινή-aυτοκινητοδρομία-στην-πο-892069
Ξεκινάει αύριο και ολοκληρώνεται την Κυριακή η Καλοκαιρινή Αυτοκινητοδρομία από το “Σύλλογο Ιστορικού και Παλαιού Αυτοκινήτου” υπό την αιγίδα της “Ελληνικής Ομοσπονδίας Οχημάτων Εποχής”. Οι φετινοί προορισμοί θα είναι η Πορταριά και η Άφησσος.
Για τους συμμετέχοντες η διαμονή θα πραγματοποιηθεί προαιρετικά από Παρασκευή 24/06 σε ένα από τα δημοφιλέστερα χωριά του Πηλίου, την Πορταριά, όπου συνδυάζει την ατμόσφαιρα του αυθεντικού πηλιορείτικου οικισμού και την αξεπέραστη θέα στην πόλη του Βόλου και τον Παγασητικό.
Το Σάββατο 25.06 οι στιγμές χαλάρωσης των συμμετεχόντων θα ξεκινήσουν μέσα από μια όμορφη διαδρομή προς το παραθεριστικό κέντρο της Αφήσσου, στο Mediterraneo Sea Side Bar-Eatery.
Η Κυριακή 26.06 θα είναι ελεύθερη ημέρα είτε για ξενάγηση στα υπόλοιπα αξιοθέατα του Πηλίου είτε για χαλάρωση στα ξενοδοχεία με τις πισίνες και τη θέα της μαγευτικής Πορταριάς. Tη διοργάνωση υποστηρίζει η λέσχη Vespa Club Volos, μέλος της ΕΟΟΕ.
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα του Συλλόγου Ιστορικού και Παλαιού Αυτοκινήτου (Σ.ΙΣ.Π.Α), τηλ 6972267800 κ. Θεοχάρης Αντώνης, και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Οχημάτων Εποχής (Ε.Ο.Ο.Ε) στο 2102116583.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου