ΤΟΠΙΚΑ

Κων. Μαραβέγιας: Ευχαρίστησε φορείς & επαγγελματίες για τη φιλοξενία μαθητών από τη Μολδαβία

κων-μαραβέγιας-ευχαρίστησε-φορείς-ε-892267

Τις ευχαριστίες του προς τους φορείς και τους επαγγελματίες που τον βοήθησαν να εκπληρώσει την πρωτοβουλία του και να φιλοξενήσει 26 παιδιά και 7 εκπαιδευτικούς από τη Μολδαβία εξέφρασε ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας και πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας – Μολδαβίας, κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας.

Ειδικότερα, ο κ. Μαραβέγιας ευχαριστεί δημόσια την Μητρόπολη Δημητριάδος και τον Μητροπολίτη κ. Ιγνάτιο, τη διεύθυνση και το προσωπικό του Αθανασάκειου Μουσείου Βόλου, τον Δήμο Βόλου, τον ΟΛΒ, τον ιδιοκτήτη του σκάφους «Ελισάβετ» κ. Κώστα Δημητρίου, την ιδιοκτήτρια του καταστήματος Goodys, στον Βόλο, κ. Βάλια Ποπόλη, τον ιδιοκτήτη του Ocean Beach Bar στις Κουκουναριές της Σκιάθου κ. Κώστα Καλαμποκά και τα καταστήματα «Σκλαβενίτης».

«Η συμβολή τους ήταν καθοριστικής σημασίας ώστε να προσφέρουμε λίγες ημέρες χαράς και ξεγνοιασιάς σε παιδιά από ιδρύματα της Μολδαβίας, τα οποία «κέρδισαν με το σπαθί τους» αυτό το ταξίδι, αφού πέτυχαν τις υψηλότερες επιδόσεις στα μαθήματά τους κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες», τόνισε σε δήλωσή του ο κ. Μαραβέγιας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου