ΤΟΠΙΚΑ

Επιτέθηκε σε συνάδελφό του φοβούμενος αναφορά

επιτέθηκε-σε-συνάδελφό-του-φοβούμενο-892581

Ποινή φυλάκισης 18 μηνών επέβαλε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε 53χρονο, που κρίθηκε ένοχος για απλή σωματική βλάβη από πρόθεση.

Ο κατηγορούμενος επιτέθηκε σε συνάδελφό του τον Φεβρουάριο του 2019 σε ιδιωτικό σκάφος αναψυχής σημαίας Σαουδικής Αραβίας, σπρώχνοντάς τον με δύναμη στον αυχένα, με αποτέλεσμα εκείνος να χτυπήσει σε μηχανές και να υποστεί κάκωση κεφαλής και αποκόλληση αμφιβληστροειδούς στο δεξί του μάτι.

Δεν ήταν παρών για να απολογηθεί για τις πράξεις του και καταδικάστηκε ερήμην.

Ο παθών περιέγραψε αναλυτικά το περιστατικό που συνέβη, όταν ενημέρωσε τον κατηγορούμενο πως η αντλία νερού την οποία είχε επισκευάσει σε συνεργείο, ήταν μπουκωμένη και δεν δούλευε, με αποτέλεσμα το πλοίο να μπάζει νερά.

Ο συνάδελφός του φοβούμενος πως θα ανέφερε το θέμα στον ύπαρχο τον προέτρεψε τότε να μη μιλήσει, αφού όπως είπε «θα κλείσει το σπίτι του» και στη συνέχεια του επιτέθηκε.

«Χτύπησα το κεφάλι μου σε μηχανή από το σπρώξιμο. Στη συνέχεια ανέβηκα επάνω από τις σκάλες και ενημέρωσα τον έπαρχο. Μου είπε να καλέσω ασθενοφόρο, γιατί είχα τραυματιστεί. Νοσηλεύτηκα στο Νοσοκομείο τρείς μέρες», είπε στο δικαστήριο ο παθών.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου