ΤΟΠΙΚΑ

Συνελήφθη ξανά ο τσαντάκιας

συνελήφθη-ξανά-ο-τσαντάκιας-892651

Χθες το απόγευμα συνελήφθη ένας 29χρονος για τα αδικήματα της ληστείας και της κλοπής.

Πιο συγκεκριμένα ο 29χρονος ημεδαπός έσπασε το τζάμι εισήλθε δια της μπαλκονόπορτας σε μονοκατοικία στη Νέα Ιωνία, ιδιοκτησίας μίας 58χρονης, και έκλεψε μία τηλεόραση.

Έπειτα, μετέβη στο ΙΕΚ- ΔΥ.ΠΑ και διέρρηξε την πόρτα βοηθητικού δωματίου καθαριότητας και αφαίρεσε 2 γυναικείες τσάντες με το περιεχόμενό τους, που ανήκαν σε 2 υπαλλήλους. Ο δράστης επιχείρησε να φύγει όταν έγινε αντιληπτός από την 48χρονη υπάλληλο, η οποία προσπάθησε να πάρει πίσω τις τσάντες. Κατά την προσπάθεια της αυτή, ο ανωτέρω δράστης χρησιμοποιώντας βία, την τραυμάτισε ελαφρά. Ο Διευθυντής του ΙΕΚ καταδίωξε, τότε, πεζός τον δράστη ο οποίος πέταξε τα κλοπιμαία αντικείμενα και συνέχισε την φυγή του.

Ο δράστης, ύστερα από αξιοποίηση στοιχείων της έρευνας και επιστάμενες αναζητήσεις, εντοπίσθηκε από Αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ στην Νεάπολη Βόλου γύρω στις 20:30 και αφού προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου ταυτοποιήθηκε πλήρως η εμπλοκή του στις ερευνώμενες πράξεις και συνελήφθη.

Η 48χρονη υπάλληλος που τραυματίστηκε διεκομίσθη στα Επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου, όπου αφού της παρασχέθηκε ιατρική φροντίδα αποχώρησε.

Σημειώνεται ότι ο δράστης είχε συλληφθεί και προχθές (21-06-2022) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, διότι το απόγευμα της ίδιας ημέρας, είχε αφαιρέσει τσαντάκι πεζής που περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο, το χρηματικό ποσό των 10 ευρώ και κλειδιά, καθώς και τσάντα πλάτης ανήλικης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου