ΤΟΠΙΚΑ

Αναβλήθηκε η δίκη του μακελάρη

αναβλήθηκε-η-δίκη-του-μακελάρη-892663

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα δίκη του μακελάρη της Μακρινίτσας που εκδικάζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Καρδίτσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, ο κατηγορούμενος νοσεί με κορωνοϊό και του ήταν αδύνατο να παραστεί στη δικαστική αίθουσα.

Ο συνήγορος υπεράσπισης κ. Δημήτρης Βούλγαρης ζήτησε τη διακοπή της δίκης, με δεδομένο ότι ο πελάτης του επιθυμεί να είναι παρών κατά τη διάρκεια εξέτασης των υπόλοιπων μαρτύρων και να ασκήσει τα δικαιώματά του.

Σήμερα, μεταξύ άλλων, επρόκειτο να καταθέσει ο καθηγητής ψυχιατρικής Ψυχιατροδικαστής Αθανάσιος Δουζένης, ο οποίος είναι ο τεχνικός σύμβουλος της πραγματογνωμοσύνης που έγινε για να διαπιστωθεί η κατάσταση της ψυχικής υγείας του κατηγορούμενου. Στο δικαστήριο, ωστόσο, ειπώθηκε ότι πιθανότατα θα απουσιάζει την ερχόμενη εβδομάδα στο εξωτερικό με τη δικαστή να αναφέρει ότι είναι η τελευταία εβδομάδα πριν τη διακοπή των δικαστηρίων και την έναρξη των θερινών τμημάτων, και δεν μπορεί η εξέλιξη της δίκης να εξαρτάται από έναν μάρτυρα. «Θέλουμε να τελειώνουμε, να ησυχάσουμε πια», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο πατέρας των δυο θυμάτων .

Η δίκη πήρε εκ νέου αναβολή για την Τρίτη 28 Ιουνίου στις 9 το πρωί.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου