Αναβλήθηκε η δίκη του μακελάρη

Τελευταία ενημέρωση: 2022-06-23, 09:59:51
Αναβλήθηκε η δίκη του μακελάρη

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα δίκη του μακελάρη της Μακρινίτσας που εκδικάζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Καρδίτσας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, ο κατηγορούμενος νοσεί με κορωνοϊό και του ήταν αδύνατο να παραστεί στη δικαστική αίθουσα. 

Ο συνήγορος υπεράσπισης κ. Δημήτρης Βούλγαρης ζήτησε τη διακοπή της δίκης, με δεδομένο ότι ο πελάτης του επιθυμεί να είναι παρών κατά τη διάρκεια εξέτασης των υπόλοιπων μαρτύρων και να ασκήσει τα δικαιώματά του.

Σήμερα, μεταξύ άλλων, επρόκειτο να καταθέσει ο καθηγητής ψυχιατρικής Ψυχιατροδικαστής Αθανάσιος Δουζένης, ο οποίος είναι ο τεχνικός σύμβουλος της πραγματογνωμοσύνης που έγινε για να διαπιστωθεί η κατάσταση της ψυχικής υγείας του κατηγορούμενου. Στο δικαστήριο, ωστόσο, ειπώθηκε ότι πιθανότατα θα απουσιάζει την ερχόμενη εβδομάδα στο εξωτερικό με τη δικαστή να αναφέρει ότι είναι η τελευταία εβδομάδα πριν τη διακοπή των δικαστηρίων και την έναρξη των θερινών τμημάτων, και δεν μπορεί η εξέλιξη της δίκης να εξαρτάται από έναν μάρτυρα. «Θέλουμε να τελειώνουμε, να ησυχάσουμε πια», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο πατέρας των δυο θυμάτων .

Η δίκη πήρε εκ νέου αναβολή για την Τρίτη 28 Ιουνίου στις 9 το πρωί.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
7
=