ΤΟΠΙΚΑ

Στο εδώλιο ο μακελάρης

στο-εδώλιο-ο-μακελάρης-892703

Συνεχίζεται σήμερα Πέμπτη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καρδίτσας η δίκη για το φρικτό διπλό φονικό στη Μακρινίτσα.

Οι τραγικές στιγμές, που βίωσαν η Κωνσταντίνα Τσάπα και αδερφός της Γιώργος, που έπεσαν νεκροί από το χέρι του πρώην συζύγου της στο στυγερό διπλό φονικό της Μακρινίτσας, που συγκλόνισε το πανελλήνιο, αναβιώνουν προκαλώντας σοκ.

Τον Απρίλιο του 2021 ο μανιακός δολοφόνος αφαίρεσε τη ζωή από δύο εξαιρετικά παιδιά, δύο πολύ αγαπητούς νέους στη Μακρινίτσα, σκοτώνοντας τη σύζυγό του Κωνσταντίνα Τσάπα, ηλικίας 28 ετών, και τον κουνιάδο του Γιώργο Τσάπα, ηλικίας 31 ετών.

Οι αστυνομικοί που κατέθεσαν συγκλόνισαν το δικαστήριο λέγοντας πως ο δράστης έδρασε με απίστευτη μανία, που μαρτυρούσε οργή και μίσος.

Συνολικά θα εξεταστούν 11 μάρτυρες κατηγορίας, ενώ υπέρ του δράστη οι πληροφορίες λένε ότι θα καταθέσει η γιαγιά του.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς των δύο αδικοχαμένων παιδιών οι οποίοι έμειναν πίσω για να μεγαλώσουν το εγγονάκι τους, γιο της αδικοχαμένης Κωνσταντίνας, και είναι συγκλονισμένοι. Αναμένουν όπως δήλωσαν ο δράστης να τιμωρηθεί με δις ισόβια.

Ηταν 5 Απριλίου όταν στις 19:45 ο 32χρονος επισκέφτηκε το σπίτι των θυμάτων και ζήτησε να δει το παιδί του. Καθώς ήταν σε κατάσταση εκτός ελέγχου και φώναζε η άτυχη 28χρονη αρνήθηκε να του επιτρέψει να επικοινωνήσει με το παιδί του, λέγοντας ότι δεν μπορεί να τον αφήσει σε αυτήν την κατάσταση και ότι θα καλέσει την Αστυνομία. Το μωράκι της, ένα αγοράκι δύο ετών, άρχισε να κλαίει. Ο παππούς του το πήρε αγκαλιά και πήγε στην κρεβατοκάμαρα για να το προστατέψει.

Την ίδια ώρα ο δολοφόνος προσπαθούσε να σπάσει την κύρια πόρτα για να μπει μέσα. Δεν τα κατάφερε όμως, και μετέβη στη δεύτερη είσοδο. Η μητέρα των παιδιών τον είδε να σπάει τα πλαϊνά τζαμάκια, να ξεκλειδώνει την πόρτα και να κινείται για να μπει μέσα.

Ο δολοφόνος επιτέθηκε στην εν διαστάσει σύζυγό του με μαχαίρι και η πεθερά του μπήκε στη μέση για τους χωρίσει. Εκείνη τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά. Η κόρης δυστυχώς έπεσε στο πάτωμα αιμόφυρτη. Στη συνέχεια ο μακελάρης αποχώρησε από το σπίτι γρήγορα. Φεύγοντας βρήκε στην αυλή τον αδερφό της 28χρονης που είχε ειδοποιηθεί για να βοηθήσει. Τον χτύπησε και εκείνον με το μαχαίρι. Δυστυχώς, το παλικάρι δεν κατάφερε να τον αποτρέψει. Είχε οπλιστεί με ένα ξύλο, αλλά ο μακελάρης τον πρόλαβε. Ο φονιάς τράπηκε σε φυγή και καταδιώχτηκε από την Αστυνομία για να ακινητοποιηθεί και να συλληφθεί.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου