Με επιτυχία ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής στην Ανακασιά

Τελευταία ενημέρωση: 2022-06-22, 20:33:30
Με επιτυχία ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής στην Ανακασιά

Με μεγάλη επιτυχία τελέστηκε χθες η μουσική εκδήλωση για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής στην Ανακασιά, στο λόφο της Αγίας Ειρήνης.

Την εκδήλωση οργάνωσε το Κοινοτικό Συμβούλιο Ανακασιάς σε συνεργασία με τον υπό σύσταση Πολιτιστικό Σύλλογο Ανακασιάς και την υποστήριξη της Δ/νσης Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου.

Οι παρευρισκόμενοι στη μουσική βραδιά απόλαυσαν τον πανέμορφο λόφο της Αγίας Ειρήνης με τα φωτισμένα πεύκα, το ιστορικό σιντριβάνι γεμάτο ανθισμένα νούφαρα, την ομώνυμη γραφική εκκλησία της Αγίας Ειρήνης και φόντο τα φωτισμένα χωριά του κεντρικού Πηλίου υπό τη μουσική υπόκρουση των τριών καλλιτεχνών.

Οι άριστες καιρικές συνθήκες επέτρεψαν στους πολλούς επισκέπτες να απολαύσουν το ποικίλο πρόγραμμα 3 νέων κοριτσιών, της Θένιας Σισμανίδου στα κρουστά και το τραγούδι, της Έφης Σισμανίδου στην κιθάρα και το τραγούδι και της Κατερίνας Θεοχάρη στα πλήκτρα.

Η εκδήλωση αυτή ήταν η πρώτη στον χώρο αυτό μετά από 13 χρόνια, όταν στον ίδιο χώρο, επί Δήμου Ιωλκού, είχαν γίνει εκδηλώσεις στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ «ΙΩΛΚΟΣ».

Οι επισκέπτες έμειναν ενθουσιασμένοι τόσο από την οργάνωση της εκδήλωσης, όσο και από την ποιότητα του μουσικού προγράμματος. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, πολλοί από τους παρευρισκόμενους ζήτησαν να εγγραφούν μέλη στον υπό σύσταση Πολιτιστικό Σύλλογο Ανακασιάς.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
8
=