ΤΟΠΙΚΑ

Επιστρέφει το Σάββατο το barbeque των Ναυτοπροσκόπων

επιστρέφει-το-σάββατο-το-barbeque-των-ναυτοπρ-892875

Επιστρέφει μετά από 2 χρόνια απουσίας λόγω πανδημίας το καθιερωμένο barbeque του 7ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων με τίτλο «Κάτι Ψήνεται».

Το Σάββατο 25 Ιουνίου στις 21:00, οι ναυτοπρόσκοποι είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τους φίλους του προσκοπισμού σε μία ξεχωριστή βραδιά με φαΐ και διασκέδαση.

Στη φιλόξενη εστία του στον Άναυρο (όπισθεν ΝΟΒ) θα υποδεχθεί τους γονείς και τα μέλη του, φίλους του Προσκοπισμού, Παλαιούς Προσκόπους και όσους/ες θέλουν να στηρίξουν το έργο του Συστήματος και της Προσκοπικής Κίνησης.

Αρωγός στο barbeque θα είναι η Επιτροπή Κοινωνικής Συμπαράστασης που θα προσφέρει εδέσματα παρασκευασμένα, κρύα ποτά και αναψυκτικά. Στο κομμάτι της διασκέδασης, θα υπάρχει ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα από το Βολιώτη καλλιτέχνη Θωμά Σκοτίδα. Οι διοργανωτές ελπίζουν τα οκτώ χρόνια επιτυχημένης διοργάνωσης της εν λόγω εκδήλωσης να έχουν συνέχεια.

Το 7ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων ιδρύθηκε το 1948 και αποτελεί ένα από τα 10 προσκοπικά κλιμάκια της Μαγνησίας. Σήμερα έχει περισσότερα από 100 μέλη και από τις τάξεις του έχουν περάσει εκατοντάδες Βολιώτες και Βολιώτισσες. Σκοπός του είναι να συμβάλλει στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών και των νέων μέσα από μια σειρά εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων που βασίζονται στη Προσκοπική μέθοδο αγωγής. Η ζωή στη φύση, η ανάπτυξη οικολογικής συνείδησης και η ενδυνάμωση των νέων ανθρώπων αποτελούν βασικά ζητούμενα του Προσκοπισμού.

Συμμετέχοντας στο «Κάτι Ψήνεται» στηρίζετε έμπρακτα το κοινωνικό αποτύπωμα του Προσκοπισμού, ενισχύετε τις δραστηριότητες των παιδιών αλλά και την συντήρηση των παραδοσιακών λέμβων των Ναυτοπροσκόπων.

Για λεπτομέρειες επικοινωνείτε: 6936893779 (Χαρούλα) & 6987700087 (Κώστας)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου