Η ομάδα Κένταυρος του Π.Θ. στην Γενική Συνέλευση του ΣΒΘΣΕ

Τελευταία ενημέρωση: 2022-06-22, 18:32:11
Η ομάδα Κένταυρος του Π.Θ. στην Γενική Συνέλευση του ΣΒΘΣΕ

Στα πλαίσια της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στην αίθουσα εκδηλώσεων ERGON SHOWGROUND του συγκροτήματος Τσαλαπάτα ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας υποδέχθηκε την ομάδα Κένταυρος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Οι φοιτητές παρουσιάστηκαν στην συνέλευση με το μονοθέσιο όχημά τους που αποτέλεσε σημείο φωτογράφισης από τους παρευρισκόμενους.

Η Κένταυρος είναι μία ομάδα προπτυχιακών φοιτητών που ιδρύθηκε το 2009 από φοιτητές του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών. Απαριθμεί σήμερα 57 μέλη, Μηχανολόγους Μηχανικούς, Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς, Αρχιτέκτονες και φοιτητές του Οικονομικού.  Μέχρι σήμερα έχει σχεδιάσει και κατασκευάσει 8 μονοθέσια για Formula.

Τα οχήματα αυτά έχουν διαγωνισθεί σε μεγάλους και έγκυρους διαγωνισμούς μηχανικών παγκοσμίως. Αυτό είναι το τελευταίο και πιο εξελιγμένο μοντέλο της Ομάδας, το οποίο θα διαγωνισθεί σε καλοκαιρινούς διαγωνισμούς στην Ιταλία, στην Τσεχία και στην Γερμανία.

Η ομάδα από το 2009 έχει στόχο τη μελέτη, το σχεδιασμό και την κατασκευή πλήρως λειτουργικών μονοθέσιων τύπου Formula, και χρειάζεται την υποστήριξη όλων μας προκειμένου να επιτύχει τους στόχους της. Ο ΣΒΘΣΕ, υποστηρίζει το φιλόδοξο εγχείρημά τους, και κάλεσε τους παρευρισκόμενους να το γνωρίσουν και να υποστηρίξουν την προσπάθεια αυτή.

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
8
=