Κατερίνα Παπανάτσιου: Στη Βουλή το θέμα της υποστελέχωσης του Νοσοκομείου Βόλου

Τελευταία ενημέρωση: 2022-06-22, 13:21:31
Κατερίνα Παπανάτσιου: Στη Βουλή το θέμα της υποστελέχωσης του Νοσοκομείου Βόλου

Η Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, Κατερίνα Παπανάτσιου κατέθεσε στη Βουλή κοινοβουλευτική αναφορά σχετικά με τη σημαντική υποστελέχωση του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου αλλά και των συνεχών μετακινήσεων του εναπομείναντος ιατρικού προσωπικού προς άλλα περιφερειακά νοσοκομεία.

Αυτό που αναφέρεται στην αναφορά της είναι το Δελτίο Τύπου της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείου & Κέντρων Υγείας Μαγνησίας (ΕΙΝΚΥΜ).

Η Βουλευτής επισημαίνει ότι η ΕΙΝΚΥΜ διαμαρτύρεται για την απόφαση μη ανανέωσης της θητείας των προς συνταξιοδότηση συναδέλφων ιατρών που υπηρετούν στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Παράλληλα επειδή δεν έχει προβλεφθεί ισάριθμη αντικατάσταση τους τονίζουν πως το πιθανότερο είναι πως δεν θα μπορέσει να βγει ασφαλές πρόγραμμα εφημέρευσης. Επιπλέον η ΕΙΝΚΥΜ αναφέρει ότι έχει ήδη αρχίσει η μετακίνηση Παιδιάτρων από το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου προς το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας με αποτέλεσμα να υπάρξει αποδυνάμωση του ΓΝ Βόλου κάτι που έχει συμβεί πολλές φορές και στο παρελθόν.

Η Βουλευτής ζητά από τον αρμόδιο Υπουργός να εξετάσει τα θέματα που τίθενται από την ΕΙΝΚΥΜ και να προβεί στις ανάλογες διορθωτικές ενέργειες.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
4
=