ΤΟΠΙΚΑ

Δωρεά απινιδωτών σε ΕΛΕΠΑΠ και ΕΕΕΚ Βόλου από την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων

δωρεά-απινιδωτών-σε-ελεπαπ-και-εεεκ-βό-892996

Στη δωρεάν παραχώρηση δύο απινιδωτών προχώρησε σήμερα η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων, κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη προς την ΕΛΕΠΑΠ και το ΕΕΕΚ Βόλου.

Η κ. Κολυνδρίνη ανταποκρίθηκε στα σχετικά αιτήματα που είχαν υποβάλει ο Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ, κ. Σιούρας Χάρης και η Διευθύντρια του ΕΕΕΚ, κ. Γρηγορίου Φωτεινή μέσα από τα οποία είχαν τονίσει τους λόγους αναγκαιότητας των απινιδωτών στα ιδρύματά τους.

Οι κ.κ. Σιούρας και Γρηγορίου παρέλαβαν τους απινιδωτές, που θα εξυπηρετούν τις ανάγκες παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ και του ΕΕΕΕΚ, των γονέων αυτών, των μαθητών και του διδακτικού προσωπικού του 4 ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας που συστεγάζεται με το ΕΕΕΚ και της Γεωπονικής Σχολής που βρίσκεται ακριβώς δίπλα. Παράλληλα ευχαρίστησαν θερμά την κ. Κολυνδρίνη και την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την παραχώρηση των απινιδωτών, κάνοντας πράξη τη δέσμευσή της.

Η Αντιπεριφερειάρχης τόνισε ότι «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας παραχωρώντας δωρεάν απινιδωτές στοχευμένα και μεθοδικά προσπαθεί να διαφυλάξει προληπτικά τον κίνδυνο απώλειας μίας ανθρώπινης ζωής, ευελπιστώντας, φυσικά, ο εξοπλισμός αυτός να μην χρειασθεί ποτέ να χρησιμοποιηθεί, αλλά να αποβεί καθοριστικός σε κάποια προσπάθεια διάσωσης της ανθρώπινης ζωής.»

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου