ΤΟΠΙΚΑ

Ημερίδα για το Αβερώφειο Αγροδιατροφικό Τεχνολογικό Πάρκο Θεσσαλίας

ημερίδα-για-το-αβερώφειο-αγροδιατροφ-893046

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας με τη συμμετοχή του ΕΛΓΟ Δήμητρα διοργανώνουν ημερίδα με θέμα «Αβερώφειο Αγροδιατροφικό Τεχνολογικό Πάρκο Θεσσαλίας: συνέργειες, προκλήσεις & δυναμική της αγροδιατροφής» που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022, στις 10:30 π.μ., στο αμφιθέατρο του Τμήματος Γεωπονίας-Αγροτεχνολογίας στο συγκρότημα Γαιόπολις (πρώην ΤΕΙ) στη Λάρισα.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ομιλίες από προσκεκλημένους ομιλητές σχετικά με τις προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει σήμερα ο αγροδιατροφικός τομέας, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται η κλιματική αλλαγή, η αλλαγή των διατροφικών τάσεων, η ψηφιακή μετάβαση και η εντεινόμενη επισιτιστική κρίση.

Στην ημερίδα θα παρουσιαστεί το Αβερώφειο Αγροδιατροφικό Τεχνολογικό Πάρκο Θεσσαλίας, μια δομή που ιδρύθηκε πρόσφατα από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας με στόχο να ενισχύσει τη μεταφορά τεχνογνωσίας, τη διασύνδεση της έρευνας με την παραγωγή και την κοινωνία, με έμφαση στο Σχέδιο Δράσης, τους τομείς δραστηριοποίησης και τις προτεραιότητες.

Η ημερίδα είναι ανοιχτή στο κοινό και απευθύνεται σε εκπροσώπους παραγωγικών φορέων αλλά και ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο τομέα της αγροδιατροφής.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου