Αχ. Μπέος: Αυτοψία στα έργα ασφαλτοστρώσεων & ανακατασκευής πεζοδρομίων

Τελευταία ενημέρωση: 2022-06-22, 10:55:39
Αχ. Μπέος: Αυτοψία στα έργα ασφαλτοστρώσεων & ανακατασκευής πεζοδρομίων

Συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες ασφαλτόστρωσης που έχει προαναγγείλει εδώ και καιρό ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος. Μάλιστα σήμερα το πρωί, ο Δήμαρχος βρέθηκε και επιθεώρησε τις εργασίες στη Λεωφόρο Ειρήνης στη Νέα Ιωνία συνοδεία των συνεργατών του.

Ο κ. Μπέος εξέφρασε την ικανοποίηση του και συνομιλώντας με εκπροσώπους του αναδόχου υπογράμμισε ότι η εργολαβία θα συνεχίσει, χωρίς διακοπή, να εξελίσσεται στους κεντρικούς δρόμους της Νέας Ιωνίας (Μαιάνδρου, Αναπαύσεως, Παρασκευοπούλου) και μόνο όταν ολοκληρωθεί στους συγκεκριμένους θα γίνει αξιολόγηση για τη συνέχιση σε άλλες οδούς.

Ακόμα ο κ. Μπέος συνομιλώντας με περιοίκους γνωστοποίησε ότι θα ακολουθήσει και εργολαβία αποκατάστασης των πεζοδρομίων. Ζήτησε λίγη υπομονή αφού οι ανάγκες της πόλης είναι μεγάλες, αλλά επισήμανε ότι τώρα γίνονται έργα που επί δεκαετίες δεν είχαν υλοποιηθεί παρά τις προφανείς ανάγκες.

 Τα πεζοδρόμια στην Κ. Καρτάλη

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος, κ. Αχιλλέας Μπέος επιθεώρησε τις εργασίες στα πεζοδρόμια της οδού Κ. Καρτάλη, που εξελίσσονται στα πλαίσια εργολαβίας ανακατασκευής πεζοδρομίων σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Τα νέα πεζοδρόμια θα διαθέτουν ράμπες διευκόλυνσης των ΑμεΑ και οδηγούς τυφλών ανθρώπων.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Δημοτικής Αρχής, σειρά στην ανακατασκευή των πεζοδρομίων μετά την Καρτάλη,  έχουν η οδός Ελευθερίου από την οδό Αναλήψεως έως την οδό Γαλλίας και η Λεωφόρος Ειρήνης, σε όλη της την έκταση.

Το συγκεκριμένο έργο, όπως και αυτό των ασφαλτοστρώσεων, συνδυάζεται με τις εργασίες ζωνοποίησης που διεξάγει η ΔΕΥΑΜΒ, προκειμένου να προηγηθούν, ώστε να μη χρειαστεί να γίνουν νέες παρεμβάσεις.

Δείτε και άλλες φωτογραφίες

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
9
=