ΤΟΠΙΚΑ

Ικανοποίηση από την εθελοντική αιμοδοσία

ικανοποίηση-από-την-εθελοντική-αιμοδ-893724

Μεγάλη ανταπόκριση είχε η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσαν προχθές στην παραλία του Βόλου ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Μαγνησίας «Αλληλεγγύη», η ΑHEPA CHAPTER HJ-13 Βόλου και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης – Παράρτημα Μαγνησίας.

Ο πρόεδρος του Τμήματος ΑHEPA CHAPTER HJ-13 Βόλου Λάμπρος Βελούδος σημείωσε πως επρόκειτο για μία δράση που το Τμήμα θέλει να εντάξει στο ετήσιο καλεντάρι του.

«Μέχρι αυτή τη στιγμή έχουμε μία ικανοποιητική προσέλευση του κόσμου. Το αίμα προσφέρει ζωή και αυτή τη στιγμή εκλείπει, ενώ οι ανάγκες αυξάνονται. Θεωρώ το ότι θα φτάσουμε στο όριο και τους στόχους που έχουμε βάλει και θα βοηθήσουμε και εμείς με τη σειρά μας τους ανθρώπους που έχουν άμεση ανάγκη», επισήμανε.

Ο ίδιος ευχαρίστησε την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών «Αλληλεγγύη» που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.

Ικανοποιημένη από την προσέλευση δήλωσε και η πρόεδρος του Συλλόγου «Αλληλεγγύη» Ανδρομάχη Ροϊλού. «Θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για τη συνεισφορά τους αυτή», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης – Παράρτημα Βόλου δηλώνει πάντοτε παρούσα σε ανάλογου περιεχομένου εθελοντικές δράσεις, επισήμανε από την πλευρά του ο πρόεδρος του Παραρτήματος Κωστας Τράγαλος.

Οι εθελοντές συνέδραμαν στην αιμοδοσία και παράλληλα ενημέρωσαν τους πολίτες για την καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση.

«Είναι κάποια θέματα που είναι συνυφασμένα. Δίνοντας αίμα προσφέρεις ζωή, με την ΚΑΡΠΑ προσπαθείς να βοηθήσεις ένα άνθρωπο να μείνει στη ζωή. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Οποτε κληθούμε να συμμετέχουμε σε τέτοιες δράσεις θα είμαστε παρόντες» συμπλήρωσε.

Κ. Μ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου