Κριτική Κατερίνας Παπανάτσιου για την οικονομία

Τελευταία ενημέρωση: 2022-06-21, 12:52:44
Κριτική Κατερίνας Παπανάτσιου για την οικονομία

Με αφορμή το τέλος της ενισχυμένης εποπτείας της χώρας, η βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου σε δήλωσή της επισημαίνει μεταξύ άλλων, ότι «σήμερα η ΝΔ, προσπαθεί να οικειοποιηθεί τα ήδη συμφωνημένα από το 2018, και την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, δεδομένα» και συνεχίζει:

«Η αλήθεια είναι μία, οι Κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας καταδίκασαν την ελληνική κοινωνία και χρεοκόπησαν την οικονομία της χώρας. Η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ τελείωσε αυτό τον φαύλο κύκλο, γέμισε τα ταμεία της χώρας και ρύθμισε το χρέος.

 

Πάλι καλά που ο υπουργός Οικονομικών στη δήλωσή του, δεν ασπάστηκε τη «γραμμή» του πρωθυπουργού που εν μέσω ενός ιστορικού αναθεωρητισμού, φώναζε στη Βουλή πως ο ΣΥΡΙΖΑ «έβαλε» τη χώρα στα μνημόνια. Ο κ. υπουργός σημείωσε πως «κλείνει ο κύκλος που άνοιξε το 2010»…

 

Πρέπει να ενημερώσουμε το οικονομικό επιτελείο της Κυβέρνησης, πως στον ΣΥΡΙΖΑ είμαστε ήδη έτοιμοι/ες να αναλάβουμε την ευθύνη και να «σηκώσουμε» πάλι την κοινωνία στα πόδια της, μετά από τον πόλεμο και την αδράνεια της Κυβέρνησης σε σχέση με τις πληθωριστικές τάσεις, την ακρίβεια και την αντι-κοινωνική, αντεργατική πολιτική της».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
6
=