ΤΟΠΙΚΑ

To ΚΔΑΠ Προσφυγικών «υποδέχτηκε» το καλοκαίρι

to-κδαπ-προσφυγικών-υποδέχτηκε-το-καλ-893978

Τον ερχομό του καλοκαιριού γιόρτασε το ΚΔΑΠ Προσφυγικών της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης – Δημοτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚΠΑ–ΔΙΕΚ) του Δήμου Βόλου, με πρόεδρο τη Σοφία Χάλαρη.

Ειδικότερα, την περασμένη Τετάρτη 15 Ιουνίου, στο προαύλιο του ιερού ναού της Ευαγγελίστριας πραγματοποιήθηκαν δημιουργικά εργαστήρια ζωγραφικής, κεραμικής και θεάτρου. Τα παιδιά υποδύθηκαν ρόλους, δημιούργησαν με τον πηλό, ζωγράφισαν καλοκαιρινά θέματα και παίξανε γιγάντια επιτραπέζια παιχνίδια, ενώ δύο μέρες αργότερα, την Παρασκευή 17 Ιουνίου, στον προαύλειο χώρο του ΚΔΑΠ Προσφυγικών παρακολούθησαν παιδική ταινία σε μια ωραία ατμόσφαιρα με μαξιλάρες και άφθονο ποπ κορν.

Οι εκπαιδευτικοί του ΚΔΑΠ Προσφυγικών, Κυρατσώ Βουλκούδη, Χρήστος Γιαννακόπουλος, Ελλη Κουτσουβέλη, Βιολέττα Παπαδοπούλου και Ελένη Σταμάτη, που έχουν την ευθύνη για τη λειτουργία του ΚΔΑΠ Προσφυγικών, ενημερώνουν ότι για το καλοκαιρινό πρόγραμμα των εργαστηρίων του Κέντρου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 24210-68978 και να ενημερώνονται στη σελίδα στο Facebook: Κδαπ Προσφυγικών Βόλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου