Χειροθεσία πρωτοπρεσβυτέρου στον Άγιο Κωνσταντίνο Βόλου

Τελευταία ενημέρωση: 2022-06-21, 12:08:19
Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τη χειροθεσία του π. Βασιλείου σε πρωτοπρεσβύτερο στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον Βόλο
Χειροθεσία πρωτοπρεσβυτέρου στον Άγιο Κωνσταντίνο Βόλου

Τη χειροθεσία σε πρωτοπρεσβύτερο του εκ των εφημερίων του Ναού π. Βασιλείου Αδάμ, εγγάμου και πολύτεκνου οικογενειάρχη, τέλεσε προχθές, Κυριακή, ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού Ιγνάτιος, στον ιερό ναό Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης.

Ο κ. Ιγνάτιος εξήρε την ευλάβεια και την αφοσίωση του π. Βασιλείου στο έργο της Εκκλησίας, ενώ επαίνεσε το θυσιαστικό έργο που επιτελεί, επί σειρά ετών, ως εφημέριος του νοσοκομείου Βόλου, αλλά και την προσφορά του ιδίου και της πρεσβυτέρας του στη λειτουργία των κατασκηνώσεων της τοπικής Εκκλησίας στον Αγιο Λαυρέντιο Πηλίου.

«Είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων, αλλά μεγάλων κατορθωμάτων», παρατήρησε ο κ. Ιγνάτιος, «διακρίνεται για την ομολογία της πίστεως, την αγάπη και την αφοσίωση στην διακονία του… Ο Σταυρός που θα φέρει από σήμερα, θα υπενθυμίζει ότι είναι το πρότυπο της ζωής μας, το σύμβολο της θυσίας και της αγάπης, που πρέπει να προσφέρουμε στους ανθρώπους», είπε μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Μητροπολίτης τέλεσε το ετήσιο μνημόσυνο στη μνήμη του Αγνώστου Ναύτου.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
5
=