Εκλογή Βάσως Κοντοχρήστου στην Ομοσπονδία Βενζινοπωλών

Τελευταία ενημέρωση: 2022-06-21, 12:07:01
Η πρόεδρος του τοπικού Συλλόγου Πρατηριούχων, Βάσω Κοντοχρήστου, εκλέχτηκε στην Ομοσπονδία
Εκλογή Βάσως Κοντοχρήστου στην Ομοσπονδία Βενζινοπωλών

Στην Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδας εκλέχτηκε η πρόεδρος του τοπικού συλλόγου Βάσω Κοντοχρήστου, στις εκλογικές αρχαιρεσίες που έγιναν προχθές Κυριακή, 19 Ιουνίου, με τη συμμετοχή αντιπροσώπων από όλη τη χώρα.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών που έγιναν στην Αθήνα αναλύθηκε η τραγική κατάσταση που επικρατεί στον κλάδο και τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει και αποφασίστηκε να εξαντληθούν όλες οι προσπάθειες και οι πιέσεις προς τα αρμόδια υπουργεία για άμεση μείωση της τιμής των καυσίμων στην αντλία.

Επίσης η Ομοσπονδία θα επιμείνει στο αίτημα να υπάρξει εξυγίανση του χώρου της αγοράς υγρών καυσίμων.

Στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση έγινε επίσης ενημέρωση για φορολογικά και τεχνικά θέματα από τους συμβούλους της Ομοσπονδίας και εκλέχθηκαν τα νέα όργανα διοίκησης.

 

Το νέο 9μελές Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής: Πρόεδρος Μιχάλης Κιούσης (Αττική), αντιπρόεδρος Αθανάσιος Παπαδόπουλος (Ιωάννινα), γενικός γραμματέας Αργύρης Παπαθανασίου (Τρίκαλα), ταμίας Κώστας Τσακάλης (Αιτωλοακαρνανία), αν. γεν. γραμματέας Μιχάλης Μεταξάς (Καβάλα), μέλος και υπεύθυνη γραφείου Τύπου Μαρία Ζάγκα (Αττική), μέλος Γιώργος Καπερώνης (Μεσσηνία), μέλος Χριστόφορος Προβατάς (Κέρκυρα), μέλος Βάσω Κοντοχρήστου (Μαγνησία).

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
4
=