Συνέλευση των Ενεργών Πολιτών αύριο Τετάρτη

Τελευταία ενημέρωση: 2022-06-21, 11:39:50
Συνέλευση των Ενεργών Πολιτών αύριο Τετάρτη

Οι Ενεργοί Πολίτες Βόλου με ανακοίνωσή τους «καλούν τους Βολιώτες και τις Βολιώτισσες σε συνέλευση αυτήν την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 στο θεατράκι του Αναύρου στις 20:00».

Όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά: «Δεν ξεχνούμε ότι στην πόλη μας η τσιμεντοβιομηχανία ΑΓΕΤ καίει σκουπίδια τα τελευταία χρόνια καθιστώντας μας το τέλειο πειραματόζωο αυτής της διαδικασίας. Δε λησμονούμε ότι παρά τις αντιδράσεις των πολιτών, ο Δήμος Βόλου προχωρά στην κατασκευή του εργοστασίου των 42 εκατομμυρίων που θα πακετάρει τα σκουπίδια μας και θα τα στέλνει στην τσιμεντοβιομηχανία. Επιπλέον ο Βόλος μας μπαίνει στον σχεδιασμό προμήθειας υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) το οποίο θα ξεφορτώνεται λίγα μέτρα από την παραλία στα Πευκάκια. Φυσικά χωρίς καμία διαβούλευση ή ενημέρωση του λαού του Βόλου για τις επιπτώσεις που θα επιφέρουν όλα αυτά.

Οι Ενεργοί Πολίτες οργανώνουν ομάδες πολιτών που θα επικεντρωθούν στην αντιμετώπιση όλων των σοβαρών προβλημάτων της πόλης μας.

Ελάτε να συζητήσουμε τον τρόπο που θα απαλλαγούμε από όλες αυτές τις ρυπογόνες και επικίνδυνες διαδικασίες που σχεδιάζονται για τον τόπο μας. Σας καλούμε να συμμετάσχετε με τη γνώμη σας και την ενεργή παρουσία σας».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
2
=