Συνάντηση του Κ.Η.Φ.Η Νέας Αγχιάλου με την Γραμμή Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης της ΑμΚΕ ΔΙΟΔΟΣ

Τελευταία ενημέρωση: 2022-06-21, 10:59:45
Συνάντηση του Κ.Η.Φ.Η Νέας Αγχιάλου με την Γραμμή Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης της ΑμΚΕ ΔΙΟΔΟΣ

Την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση από τη νοσηλεύτρια του Κ.Η.Φ.Η. Νέας Αγχιάλου σε συνεργασία με το Κέντρο Ημέρα Πρόληψης και Ολιστικής Στήριξης, την Κινητή Μονάδα Μαγνησίας και την τηλεφωνική γραμμή ψυχοκοινωνικής υποστήριξης για νοσούντες από κορονοϊό, του φορέα ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης ΔΙΟΔΟΣ ΑμΚΕ η οποία χρηματοδοτείται και εποπτεύεται αποκλειστικά από το υπουργείο υγείας και από προγράμματα του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Βασικό θέμα συζήτησης στη συνάντηση αποτέλεσε η αμφίδρομη ενημέρωση και η παρουσίαση του τρόπου λειτουργίας των δύο δομών, ώστε με τη διασύνδεση να γίνουν γνωστές οι δράσεις των δομών στην κοινότητα και να μπορέσουν οι ενδιαφερόμενοι να εξυπηρετηθούν από τις υπηρεσίες που προσφέρουν. Το πρόγραμμα ΔΙΟΔΟΣ ΑμΚΕ στελεχώνεται από Ψυχολόγους και Κοινωνικούς Λειτουργούς και οι υπηρεσίες είναι δωρεάν προς τους ωφελούμενους.

Το κοινό μπορεί να επικοινωνήσει με την ομάδα καθημερινά (Δευτέρα –Κυριακή) 9:00-21:00 Τηλ. επικοινωνίας 24210931993.

Όσον αφορά το ΚΗΦΗ η νοσηλεύτρια ενημέρωσε για την δυναμικότητα της δομής και τις δράσεις. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη νοσηλεύτρια της δομής καθημερινά 7:00-15:00, Ελληνικής Αεροπορίας 27 ,Νέα Αγχίαλος, τηλέφωνο επικοινωνίας 2428078182.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
1
=