ΤΟΠΙΚΑ

Το Φεστιβάλ Αναιρέσεις επιστρέφει στον Βόλο

το-φεστιβάλ-αναιρέσεις-επιστρέφει-στ-894154

Το Φεστιβάλ Αναιρέσεις επιστρέφει και θα πραγματοποιηθεί στον Βόλο, στο πάρκο του Αγ. Κωνσταντίνου, την ερχόμενη Παρασκευή 24 Ιουνίου, με πολιτική συζήτηση, λαϊκό παραδοσιακό γλέντι, περίπτερα, βιβλιοπωλείο με πολιτικά και λογοτεχνικά βιβλία και περιοδικά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των οργανώσεων Μαγνησίας του ΝΑΡ και τις νΚΑ, την «Παρασκευή, στις 19:30 συζητάμε «Για να χάσει πλούτο, ιδιοκτησία και εξουσία το κεφάλαιο. Για ένα νικηφόρο εργατικό και νεολαιίστικο κίνημα στην νέα περίοδο», με ομιλητές τους: Αντώνη Νταλακογιώργο, πρόεδρο ΠΕΝΕΝ (πανελλήνιας ένωσης ναυτών εμπορικού ναυτικού), Αλέξανδρο Γεωργίου εργαζόμενο στον κλάδο της πληροφορικής και μέλος του εργατικού σχήματος «RadicalIT», Χάρη Μαντά φοιτητή και μέλος του ΦΣ Πολ Μηχ του ΕΜΠ. Συντονίζει η Ντίνα Ρέππα δασκάλα, μέλος του Σ.Ε.ΠΕ «Αριστοτέλης». Συνεχίζουμε με χορό και τραγούδι, με λαϊκό παραδοσιακό γλέντι με το συγκρότημα…

Στον χώρο του φεστιβάλ θα φιλοξενηθούν περίπτερα για τον πόλεμο, την εκπαίδευση, το περιβάλλον, την έμφυλη βία και τον αθλητισμό, βιβλιοπωλείο με τίτλους πολιτικών και λογοτεχνικών βιβλίων. Θα είναι διαθέσιμο το περιοδικό Αναιρέσεις με αφιέρωμα στον πόλεμο, η εφημερίδα ΠΡΙΝ, τα Τετράδια Μαρξισμού, το περιοδικό σελιδοδείκτης αλλά και ανεξάρτητες, κινηματικές εκδόσεις κ.ά.».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου