Συνεχίζονται τα έργα ασφαλτόστρωσης στο Αν. Πήλιο

Τελευταία ενημέρωση: 2022-06-20, 20:06:51
Συνεχίζονται τα έργα ασφαλτόστρωσης στο Αν. Πήλιο

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στα πλαίσια των έργων αποκατάστασης του οδικού δικτύου συνεχίζει τις εργασίες ασφαλτόστρωσης στο οδικό τμήμα από το Ανήλιο προς την Τσαγκαράδα.

Οι εργασίες αφορούν την ανακατασκευή, την συντήρηση και αποκατάσταση ζημιών των ασφαλτικών στρώσεων σε συνεχή τμήματα των οδών από πλημμύρες και βροχοπτώσεις που προκάλεσαν κατολισθήσεις και καθιζήσεις του οδοστρώματος

Πιο συγκεκριμένα, αυτήν την εβδομάδα πραγματοποιούνται εργασίες στο οδικό δίκτυο Κισσού-Τσαγκαράδας, στη συνοικία Αγ. Κωνσταντίνου Κισσού, σε τρία τμήματα του Μουρεσίου και στην είσοδο της Τσαγκαράδας από Μούρεσι ενώ το προσεχές διάστημα θα ξεκινήσουν εργασίες ασφαλτόστρωσης στο οδικό τμήμα Καράβωμα- Ζαγορά.

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη τόνισε ότι:  «Συνεχίζονται τα σημαντικά έργα υποδομών στο ανατολικό Πήλιο για την αποκατάσταση ζημιών στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, προκειμένου να εξασφαλιστεί η οδική ασφάλεια οδηγών και οχημάτων. Παράλληλα συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες σε ολόκληρο τον Νομό Μαγνησίας».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
2
=