ΤΟΠΙΚΑ

Απονομή βραβείων στον Πανθεσσαλικό μαθητικό διαγωνισμό για την ισότητα των φύλων

απονομή-βραβείων-στον-πανθεσσαλικό-μ-894308

Η Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας των Φύλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας υπό την αιγίδα της Περιφέρεια Θεσσαλίας διοργανώνει την Τετάρτη 22 Ιουνίου και ώρα 19:00 εκδήλωση για τη βράβευση των μαθητών που συμμετείχαν στον Πανθεσσαλικό μαθητικό διαγωνισμό με τίτλο «Σχεδιάζοντας με τα παιδιά το μέλλον για την ισότητα των φύλων» για το σχολικό έτος 2020-2021.

Αντικείμενο του διαγωνισμού ήταν η σχεδίαση Δηλωτικού Σήματος (λογότυπου) που θα προβάλλει την Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας των Φύλων Περιφέρειας Θεσσαλίας, καθώς και η δημιουργία αφίσας.

Για τη δημιουργία και τη σχεδίαση του δηλωτικού σήματος θα βραβευθεί ένας μαθητής/ μαθήτρια ενώ για τη δημιουργία των αφισών θα βραβευτούν τα έργα τεσσάρων μαθητών. Στους νικητές του διαγωνισμού θα δοθούν ως δώρα tablets ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής και έπαινος για τα σχολεία τους.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα τηρηθούν όλες οι προβλεπόμενες διατάξεις και τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον περιορισμό της διασποράς του COVID-19, όπως αυτά ορίζονται από την κείμενη νομοθεσία, της σχετικές Κ.Υ.Α. και εγκυκλίους.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου