ΤΟΠΙΚΑ

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού με καύσωνα – Οι κλιματιζόμενες αίθουσες που θα λειτουργήσουν

έκτακτο-δελτίο-επιδείνωσης-καιρού-με-894332

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού με τον πρώτο καύσωνα να κάνει την εμφάνισή του ανακοίνωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Μέσα στις επόμενες μέρες, η θερμοκρασία στη χώρας μας αναμένεται να φτάσει και να ξεπεράσει τους 40 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι ελάχιστες θερμοκρασίες δεν θα είναι ιδιαίτερα υψηλές.

Πιο συγκεκριμένα στη Θεσσαλία την Πέμπτη (23/06) η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 36 έως και 39 βαθμούς Κελσίου.

Για το λόγο αυτό, η Περιφέρεια Θεσσαλίας γνωστοποίησε ότι καθ’ όλη τη διάρκεια του καύσωνα, θα είναι στη διάθεση των πολιτών κλιματιζόμενες αίθουσες του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας στο Διοικητήριο της Περιφέρειας στο κέντρο της Λάρισας (πλατεία Ρήγα Φεραίου) και στο νέο Διοικητήριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στη συμβολή των οδών Καλλισθένους και Θεοφράστου, στην ισόγεια αίθουσα του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων στα Τρίκαλα, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας στην Καρδίτσα (Κουμουνδούρου 29) και στην Αίθουσα Συνεδριάσεων στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας στο Βόλο.

Οι κλιματιζόμενες αίθουσες λειτουργούν με την τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων που προβλέπονται για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Στην επίσημη ανακοίνωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας, το Τμήμα της Δημόσιας Υγείας συστήνει οδηγίες και μέτρα προφύλαξης προς τους πολίτες για τον επερχόμενο καύσωνα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου