ΤΟΠΙΚΑ

Με ενθουσιασμό ξεκίνησε χθες η προετοιμασία του Ολυμπιακού

με-ενθουσιασμό-ξεκίνησε-χθες-η-προετο-851206

Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε χθες η ομάδα του ΑΣΚ Ολυμπιακού παρουσία 200 και πλέον φιλάθλων. Οι ερυθρόλευκοι, αν και έχασαν πολύτιμο χρόνο από την προετοιμασία τους για την νέα χρονιά, καθώς έπρεπε πρώτα να διεξαχθεί ο αγώνας μπαράζ για την άνοδο στην Β’ Εθνική, έχουν ολοκληρώσει το μεγαλύτερο μέρος των μεταγραφών τους και πλέον αυτό που απομένει είναι η δημιουργία ενός συνόλου που θα μπορέσει να σταθεί επάξια στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Παρών και ο Βέρμπης
Ο Δημήτρης Βέρμπης μπορεί να μην προπονήθηκε στην χθεσινή πρώτη, καθώς θα έπρεπε πρώτα να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, έδωσε όμως το παρών και με τα πολιτικά έμεινε και παρακολούθησε τον αγιασμό της ομάδας από τον πάγκο. Ο Δημήτρης Βέρμπης την τελευταία στιγμή άφησε τον ΠΑΣ Γιάννενα με τον οποίο είχε αρχικά συμφωνήσει και πλέον θα φορά την ερυθρόλευκη φανέλα για τα επόμενα δύο χρόνια, κάτι που θα είχε γίνει από την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου που μας πέρασε, αν δεν χαλούσε στο τέλος η μεταγραφή. Παρόντες στην χθεσινή πρώτη ήταν οι παλαιότεροι Κοντοβάς, Αγγελόπουλος, Σαρρής, Φλώρος, Πέτρου, Ακπαρίδης, Πακάλτσης, Διαμάντης, Γεωργιάδης, Γιακάκογλου, Παρίσης, Καψιώτης, Χατζής και Παρίσης, ενώ έλειπε ο Τσάγγαρης που είναι στρατευμένος.
Τα νέα αποκτήματα ήταν οι Χαϊκάλης, Σκαρλάτος, Φονσέκα, Βεζυρίδης, Κοντέων, Μιτρόφ, Κατσαρός, Στάνκοφ, Ξαντινίδης, Δούμας, Νεβροζίδης, Τζαμτζάκης και Σιγάλας. Μετά την ολοκλήρωση του αγιασμού σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα μετέβη στο Διμήνι, όπου και ακολούθησε το πρόγραμμα των Κ. Σταματίου και Γ. Αδάμ.
Για την χρονιά που έρχεται και ξεκίνησε χθες για τους ερυθρόλευκους μίλησε ο αρχηγός Ακης Πέτρου, αλλά και ο Θοδωρής Πακάλτσης, που πέρυσι συνέβαλαν και αυτοί με τη σειρά τους τα μέγιστα.
Ο Ακης Πέτρου τόνισε πως: «Πετύχαμε το στόχο της ανόδου και η ομάδα άλλαξε κατηγορία πηγαίνοντας στην Β’, μιας και η Γ΄ δεν αρμόζει σε αυτό το σύλλογο. Η Β’ Εθνική είναι σίγουρα μια πιο δύσκολη κατηγορία με καλύτερες ομάδες. Εμείς κρατήσαμε το βασικό κορμό και μαζί με τις προσθήκες που έγιναν πιστεύουμε πως θα είμαστε μια πρωταγωνιστική ομάδα, που θα τα πάει καλά και θα ανταπεξέλθει στην Β’».
Από την μεριά του ο Θοδωρής Πακάλτσης σημείωσε:
«Η ομάδα μας σίγουρα δυναμώνει, μπορεί να έχασε κάποιους φίλους γιατί έτσι ήμασταν στην περυσινή περίοδο, αλλά τα παιδιά που ήρθαν είναι αξιόλογα, το ρόστερ ενισχύθηκε και με το δέσιμο της προετοιμασίας όλα θα πάνε όλα καλά. Το σημαντικό είναι ότι κρατήθηκε ο κορμός και πιστεύω ότι θα λειτουργήσουμε ακόμα καλύτερα από πέρυσι».

Το πρόγραμμα των φιλικών
Την Κυριακή 29 Ιουλίου έχει προγραμματίσει να δώσει το πρώτο του φιλικό παιχνίδι ο σύλλογος του Ολυμπιακού. Αντίπαλος των ερυθρόλευκων σε αυτό το πρώτο ξεμούδιασμα θα είναι η ομάδα της Δόξας Κατωκοπιάς που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής της Κύπρου και προετοιμάζεται στα Χάνια.
Την Τετάρτη 1η Αυγούστου οι παίκτες του Κώστα Σταματίου καλούνται να δώσουν αγώνα φιλικού χαρακτήρα με το Αιγάλεω στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης». Στις 8 του ίδιου μήνα ακολουθεί παιχνίδι προετοιμασίας με τον Θερμαϊκό.
Τέλος την Παρασκευή 17 Αυγούστου οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν το δυνατότερο ματς των φιλικών, αφού αντίπαλος θα είναι ο σύλλογος της ΑΕΛ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, με ώρα έναρξης τις 8 μ.μ., με τους βυσσινί να αποδέχονται την πρόταση που τους είχε κάνει η ερυθρόλευκη ΠΑΕ.

Ανακοίνωση του Αustrian Boys Club
Από το Αustrian Boys Club Βόλου Αγριάς και Αθηνών λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Ενημερώνουμε τα μέλη μας πως την Τετάρτη 18 Ιουλίου και ώρα 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συγκέντρωση στα γραφεία μας. Η συμμετοχή όλων σας είναι επιβεβλημένη».

Προεγγραφές για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας
Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώθηκε πως ξεκίνησαν οι προεγγραφές για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι τιμές ορίστηκαν: 150 ευρώ για τη θύρα 1, 200 ευρώ για τη θύρα 3 και 5, 300 ευρώ για τη θύρα 4, ενώ θα κυκλοφορήσουν και 50 εισιτήρια VIP τα

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου