ΤΟΠΙΚΑ

Ανακοίνωσε Μητράκα η Νίκη

ανακοίνωσε-μητράκα-η-νίκη-851206

Στην ανακοίνωση της απόκτησης του Θοδωρή Μητράκα προχώρησε χθες η Νίκη. Οπως είχε γράψει ο Ταχυδρόμος, ο παίκτης είχε συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα εδώ και μερικές ημέρες, ωστόσο απέμενε να επισημοποιηθεί η μεταγραφή του από τους κυανόλευκους, που περίμεναν απλά να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της αποδέσμευσης του από τον Ολυμπιακό.
Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής, που πέρυσι αγωνίστηκε ως δεξί μπακ στην ομάδα του Κώστα Σταματίου, αποτελεί το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μετά τον Μπουτογιάννη και τους νεαρούς Μπλότσικα και Καρακώστα και υπέγραψε για δύο χρόνια. Ο Μητράκας έχει αγωνιστεί επίσης στον Πιερικό, στον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, στον Αγιο Νικόλαο, στην Ρόδο, στον Ναυπακτιακό και το τελευταίο εξάμηνο στον Ολυμπιακό Βόλου, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στη Β’ Εθνική.

Ακολουθούν οι Τάσσος και Στούπας
Η ολοκλήρωση των μεταγραφών των Τάσσου και Στούπα αναμένεται να ολοκληρωθούν ίσως και σήμερα. Οι δυο παίκτες έχουν συμφωνήσει προφορικά με την διοίκηση και απομένει το τυπικό μέρος για να θεωρούνται και επίσημα ποδοσφαιριστές της Νίκης. Ο Τάσσος θα έπρεπε μάλιστα να έχει υπογράψει εδώ και μέρες, αλλά είχε ένα πρόβλημα με την ταυτότητά του που καθυστέρησε την υπόθεσή του. Από κει και πέρα καμία εξέλιξη δεν υπήρξε για τις περιπτώσεις των Λουμπαρδέα και Προβίδα, ενώ τη Νίκη φέρεται να ενδιαφέρει ένας νεαρός ποδοσφαιριστής ονόματι Μενεξής.

Απογοητευμένος ο Διαμαντόπουλος
Απογοητευμένος δηλώνει ο προπονητής της ομάδας Σταύρος Διαμαντόπουλος με την καθυστέρηση που παρατηρείται στον μεταγραφικό τομέα, που εμποδίζει τη Νίκη να ξεκινήσει προετοιμασία. Από την διοίκηση εκφράζεται η αισιοδοξία οτι μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνουν μαζεμένες κάποιες μεταγραφές και θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας. Από την πλευρά του όμως ο έμπειρος τεχνικός, παρουσιάζεται απαισιόδοξος με τις μέχρι σήμερα εξελίξεις. Μάλιστα κάποιες πληροφορίες ανέφεραν ότι σκέφτεται ακόμη και να παραιτηθεί, χωρίς να επιβεβαιώνεται κάτι επίσημα.

Εν αναμονή του Χρόνη
Τον Κώστα Χρόνη, που προανήγγειλε ότι θα έρθει στο Βόλο μάλλον αύριο Τετάρτη, περιμένουν άπαντες στην ομάδα για να υπάρξουν εξελίξεις στο διοικητικό. Ο ίδιος δήλωσε ότι παραμένει στην ομάδα και ότι έχει έτοιμο το Δ.Σ. Με την έλευσή του αναμένεται να τακτοποιηθούν πολλά ζητήματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα και αφορούν στην ομάδα.
Οσον αφορά στο πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα, η Νίκη δεν το πήρε χθες με την «πρώτη», αλλά δεν υπάρχει καμία ανησυχία και το θέμα θεωρείται τυπικό. Αλλωστε χθες ο κ. Ορφανός προανήγγειλε ρύθμιση των χρεών για όσες ομάδες αντιμετωπίζουν πρόβλημα.
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Μπαλάφας κατέθεσε χθες προσφυγή για να διεκδικήσει τα δεδουλευμένα από τη Νίκη.

Παραιτήσεις στην Ερασιτεχνική;
Φήμες που κυκλοφόρησαν στη Ν. Ιωνία έκαναν λόγο για τέσσερις παραιτήσεις μελών στην Ερασιτεχνική Νίκη. Παρ’ όλα αυτά ο πρόεδρος Νώντας Μαρίτσης δήλωσε ότι δεν είχε κάτι στα υπόψιν του μέχρι αργά το βράδυ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου