ΤΟΠΙΚΑ

Ο Ταχυδρόμος χτυπάει πάντα 2 φορές

ο-ταχυδρόμος-χτυπάει-πάντα-2-φορές-851206

Ελεγχος του ΠΑΚΟΕ
Ελέγχους για την ποιότητα των νερών της πέριξ του Βόλου παραλίας πραγματοποίησε την προηγούμενη εβδομάδα το ΠΑΚΟΕ.
Ανακοινώσεις οσονούπω…
Α.Τ

Ελεγχος στα οικονομικά
Ελεγχοι για παραλείψεις και ολιγωρίες την περίοδο της θητείας Πρεβεζάνου στη Σκιάθο γίνονται τις τελευταίες μέρες στο νησί του Παπαδιαμάντη.

17.000 ευρώ για νερό
Δεκαεπτά χιλιάδες ευρώ κλήθηκε να πληρώσει κάτοικος της Νέας Αγχιάλου για κατανάλωση νερού στην παραθεριστική της κατοικία στο Μάραθο. Σημειωτέον πως το σπίτι όλους τους μήνες του χρόνου, εκτός από τους μήνες του καλοκαιριού, είναι κλειστό, καθώς η ιδιοκτήτης της οικοδομής τους υπόλοιπους μήνες μένει στην Καρδίτσα!!!
Α.Τ.

Γιατί στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου δεν υπάρχει σύνδεσμος στην ενημερωμένη ιστοσελίδα της επίσημης υποψηφιότητας για τους μεσογειακούς αγώνες στη διεύθυνση http://www.2013volos.gr/main.asp; διότι μπορεί ο γιος του Καντάφι να είναι μαζί μας αλλά το τραγούδι από τ Αλγέρι είναι για τη Ριέκα.
[email protected]

Διάσημοι στη Σκιάθο
Το ενδιαφέρον των απανταχού διάσημων προσελκύει σταθερά το νησί του Παπαδιαμάντη, η Σκιάθος, που πρόσφατα “φιλοξένησε” το ζεύγος Γκόλντι Χόουν και Κέρτ Ράσελ. Το διάσημο ζευγάρι περιηγήθηκε στις ομορφιές του νησιού, εντυπωσίασε τους γηγενείς με την απλότητά του και αποχώρησε διακριτικά δια θαλάσσης. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, οι δύο διάσημοι αστέρες του Χόλιγουντ εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο της αγοράς γης στο κοσμοπολίτικο νησί των Βορείων Σποράδων, που τους μάγεψε με τις φυσικές καλλονές του.
ΓΛ. ΥΔΡ.

Τα SMS για το Πήλιο
Γέμισαν χθες οι οθόνες των κινητών τηλεφώνων από χιλιάδες Βολιώτες με μηνύματα για το Πήλιο. «Οι φωτιές έσβησαν, αλλά οι ομορφιές του Πηλίου παραμένουν» έγραφε το χθεσινό μήνυμα που προφανώς εστάλη μαζικά.
Βέβαια το θέμα δεν είναι να λάβουν το μήνυμα Βολιώτες ή κάτοικοι της Μαγνησίας, γιατί αυτοί γνωρίζουν την κατάσταση, γνωρίζουν ότι δεν κάηκε καμία από τις μαγευτικές περιοχές του Πηλίου. Αν αποστολέας του μηνύματος είναι κάποιος τοπικός φορέας, τότε σίγουρα το μήνυμα πήγε σε ντόπιους κατόχους κινητών. Το θέμα είναι, σε συνεργασία με κάποια από τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, το μήνυμα για το Πήλιο να φθάσει στους κατοίκους του λεκανοπεδίου, της Θεσσαλονίκης και άλλων αστικών κέντρων. Εμείς, έτσι κι αλλιώς, Πήλιο θα πάμε.
Χ.Μ

Προθεσμία μέχρι τέλος του μήνα
Μέχρι τις 29 Ιουλίου θα περιμένει ο Γιώργος Παπανδρέου τις προτάσεις των κομματικών οργάνων του ΠΑΣΟΚ για τη συγκρότηση των βουλευτικών ψηφοδελτίων. Αμέσως μετά, όπως ο ίδιος δήλωσε, θα κλείσουν τα περισσότερα ψηφοδέλτια της Επικράτειας. Βέβαια στη Μαγνησία οι προτάσεις έγιναν πολύ νωρίτερα και μάλιστα με τρόπο μαζικό. Τώρα γιατί ζητάει κι άλλες προτάσεις ο Γ. Παπανδρέου, είναι πράγματι απορίας άξιο. Λίστα με 25 νοματαίους του πρότεινε η Νομαρχιακή Επιτροπή Μαγνησίας. Πάντως μια βιασύνη στους φιλοδοξούντες να στελεχώσουν το πράσινο ψηφοδέλτιο της Μαγνησίας τη διακρίνουμε εσχάτως.
Χ.Μ

Αρπάχτηκε με τους ταξιτζήδες
Η νέα παρέμβαση του Μπάμπη Σκυργιάννη στην οδό Πολυμέρη, μπροστά ακριβώς από τη νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου, προκάλεσε την έντονη διαμαρτυρία των ταξιτζήδων. Τα κολωνάκια που τοποθετήθηκαν στη μέση του οδοστρώματος εμποδίζουν και από τις δυο κατευθύνσεις την αριστερή στροφή. Η αλήθεια είναι ότι οι ταξιτζήδες θα ταλαιπωρούνται κάπως κάνοντας τον κύκλο του Νοσοκομείου για να αποβιβάσουν ή να επιβιβάσουν επιβάτες στη νέα πτέρυγα, όμως κι αυτό το χάλι που παρατηρήθηκε τις τελευταίες μέρες, αμέσως μετά τη λειτουργία του καινούργια Νοσοκομείου με τα διπλοπαρκαρισμένα οχήματα και από τις δύο μεριές της Πολυμέρη και το κυκλοφοριακό χάος, έπρεπε να πάρει ένα τέλος. Άλλωστε τα επείγοντα περιστατικά δεν επηρεάζονται, αφού έτσι κι αλλιώς η είσοδος των εξωτερικών ιατρείων είναι από την οδό Αθανασάκη.
Χ.Μ

Αδικήθηκαν ή ευνοήθηκαν
Οι 200 περίπου υποψήφιοι για την τριτοβάθμια εκπαίδευση από το Νομό Μα

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου