ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Αλόννησος: ΙΧ προσέκρουσε σε όχθο

αλόννησος-ιχ-προσέκρουσε-σε-όχθο-900425

Σοβαρά τραυματισμένος ο 75χρονος οδηγός

Σοβαρά τραυματισμένος διακομίστηκε στον Βόλο από την Αλόννησο χθες στις 16:00 με πλωτό σκάφος του λιμενικού 75χρονος, ο οποίος είχε τροχαίο ατύχημα. Ο τραυματίας παρελήφθη από πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ με τραύματα στο κεφάλι και στην ωμοπλάτη και μεταφέρθηκε στο Αχιλλοπούλειου, όπου παρέμεινε νοσηλευόμενος.

Το τροχαίο ατύχημα που είχε σημειώθηκε στις 13:00 στην Επαρχιακή Οδό Πατητηρίου – Γέρακα, όταν ο ηλικιωμένος υπό άγνωστες συνθήκες, ίσως επειδή ζαλίστηκε, έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το ΙΧ να εκτραπεί από την πορεία του και να ανατραπεί στο ύψος της Μηλιάς, ενώ πήγαινε στο σπίτι του.

Πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο με δύο οχήματα, τον βρήκαν εγκλωβισμένο και τον απομάκρυναν από το όχημα παραδίδοντάς τον με ασφάλεια σε πλήρωμα ασθενοφόρου.

Το αυτοκίνητο του 75χρονου είχε ακινητοποιηθεί στη μέση του οδοστρώματος στο πλάι, με τις δύο ρόδες στον αέρα. Εκτιμάται ότι όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο, το ΙΧ του προσέκρουσε σε χωμάτινο όχθο με την αριστερή πλευρά του, με αποτέλεσμα να ανατραπεί.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου