Συνάντηση του Ξενώνα Αστέγων με τον Σύλλογο Φοροτεχνικών

Τελευταία ενημέρωση: 2022-05-27, 21:47:52
 Συνάντηση του Ξενώνα Αστέγων  με τον Σύλλογο Φοροτεχνικών

Ενημερωτική συνάντηση με σκοπό την ανταλλαγή πληροφοριών πραγματοποίησαν μέλη του προσωπικού του Ξενώνα Αστέγων της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου  και του προέδρου του Συλλόγου Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Μαγνησίας Δημήτρη Παππά.

Αρχικό θέμα της συνάντησης αποτέλεσε η αμφίδρομη ενημέρωση και πληροφόρηση σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας, τόσο του Συλλόγου Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ν. Μαγνησίας, όσο και του Ξενώνα Αστέγων Βόλου.

Στη συνέχεια συζητήθηκε εκτενέστερα η ολιστική στήριξη που λαμβάνουν οι ωφελούμενοι του Ξενώνα Αστέγων, σε πολλαπλά επίπεδα (σίτιση, στέγαση, ψυχοκοινωνική στήριξη και ιατροφαρμακευτική κάλυψη).

Επίσης, έγινε ενημέρωση για τη διαδικασία που απαιτείται, ώστε να ενταχθεί ένας άνθρωπος στον Ξενώνα Αστέγων. Πιο συγκεκριμένα, ζητήθηκε βοήθεια στην εξυπηρέτηση ανθρώπων οι οποίοι βρέθηκαν άστεγοι και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να υποβάλλουν φορολογική δήλωση.

Τέλος, διανεμήθηκε  έντυπο ενημερωτικό υλικό του Ξενώνα Αστέγων, και δόθηκαν ευχαριστίες  στον κ. Παππά για την ευαισθησία που δείχνει απέναντι σε κοινωνικά αποκλεισμένους ανθρώπους, όπως είναι και οι άστεγοι.

Για πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του Ξενώνα Αστέγων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 2421091614 ή στο email: xenonas.astegon@gmail.com

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
9
=