ΤΟΠΙΚΑ

Αποπληρώθηκαν τα χρέη του Γηροκομείου προς τους εργαζόμενους

αποπληρώθηκαν-τα-χρέη-του-γηροκομείο-900977

Οφειλές δεδουλευμένων, που έως και το 2014 ανέρχονταν σε 491.598,72 ευρώ, αποπλήρωσε, και μάλιστα νωρίτερα από την ημερομηνία που αρχικώς είχε συμφωνηθεί, η διοίκηση του Γηροκομείου Βόλου.

Το παραπάνω κάνει γνωστό με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του ιδρύματος Παύλος Πάνος, υπογραμμίζοντας την προσφορά των εργαζόμενων για την αξιοπρεπή διαβίωση των ηλικιωμένων.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «μετά από πολλά χρόνια με οικονομικές δυσκολίες και δυσπραγίες των προηγούμενων ετών καταφέραμε να γίνει αποπληρωμή των παλαιών δεδουλευμένων των εργαζομένων νωρίτερα απο την ημερομηνία που αρχικά είχε συμφωνηθεί. Ετσι σήμερα το υπόλοιπο είναι μηδέν, καθώς εξίσου σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι έχουν μηδενιστεί και οι οφειλές μας προς την εφορία. Αυτό είναι ακόμη ένα βήμα προς την πλήρη εξυγίανση του Ιδρύματος.

Το διοικητικό συμβούλιο αλλά και εγώ ως πρόεδρος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το προσωπικό για την υπομονή και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μας και να τους διαβεβαιώσουμε πως θα συνεχιστεί αυτή η καλή συνεργασία και τα επόμενα χρόνια για να τηρούμε το φιλανθρωπικό και κοινωνικό χαρακτήρα του ιδρύματος».

Εξάλλου, σε επιστολή του το προσωπικό του Γηροκομείου Βόλου ευχαριστεί «το διοικητικό συμβούλιο και κυρίως τον πρόεδρο Παύλο Πάνο για την ανιδιοτελή προσφορά του στο ίδρυμα, την αγόγγυστη και συνεχή προσπάθεια για βελτίωση της λειτουργίας του και την αξιοπρεπή διαβίωση των ηλικωμένων. Τον ευχαριστούμε επίσης γιατί με την ιδιότητα του προέδρου αλλά περισσότερο του ανθρώπου με επικοινωνία και φυσική παρουσία προσεγγίζει τα προβλήματά μας δίνοντας βαρύτητα στις οικονομικές μας δυσκολίες και κατανοώντας τη δεινή θέση που προέκυψε από τη δυσπραγία των προηγούμενων ετών. Έτσι, η αποπληρωμή των παλαιών δεδουλευμένων του 2012 έγινε σε λιγότερο χρόνο από αυτόν που είχε οριστεί, μια ακόμη κίνηση που επικυρώνει την εμπιστοσύνη μας προς το πρόσωπό του. Επίσης πρέπει να τονιστεί ότι σε κάθε περίπτωση βρίσκεται πάντα δίπλα σε όλες τις ανησυχίες του προσωπικού. Ευελπιστούμε να συνεχιστεί αυτή η καλή σχέση και συνεργασία που έχουμε και τα επόμενα χρόνια».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου