Κριτική Παπανάτσιου σε κυβερνητικό νομοσχέδιο

Τελευταία ενημέρωση: 2022-05-25, 19:00:04
Κριτική  Παπανάτσιου σε κυβερνητικό νομοσχέδιο

Κριτική στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τους μετασχηματισμούς των επιχειρήσεων άσκησε στη βουλή η βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Παπανάτσιου, που ήταν εισηγήτρια εκ μέρους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η βουλευτής Μαγνησίας τόνισε πως «υπάρχουν δομικά λάθη στη φιλοσοφία του νομοσχεδίου, ενώ υπογράμμισε πως η διάρθρωση της οικονομίας της χώρας είναι τέτοια που αναιρεί τον ισχυρισμό της κυβέρνησης που χαρακτηρίζει ως πρόβλημα την ύπαρξη πολλών μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων».

Παράλληλα, υπογράμμισε πως δεν προστατεύεται καμία θέση εργασίας, καθώς η πρόβλεψη στις υπό μετατροπή επιχειρήσεις για τουλάχιστον εννιά εργαζόμενους πλήρους απασχόλησης θα οδηγήσει σε μετατροπές συμβάσεων ή και απολύσεις.

Η κ. Παπανάτσιου τόνισε ακόμη πως δεν γίνεται το σχέδιο της ΝΔ να ξεκινά και να τελειώνει «με την παροχή φορολογικών κινήτρων πάντα και παντού» και σημείωσε πως «δεν διαφωνεί κανείς και καμία με την ύπαρξη φορολογικών ελαφρύνσεων, αλλά αυτές έρχονται στο τέλος ενός σχεδίου, δεν αποτελούν τον κορμό του».

Τέλος, στο ζήτημα των αγροτών, τόνισε ότι «η κυβέρνηση εξισώνει τον συνεταιριστικό θεσμό με τις συμβάσεις κεφαλαιουχικών εταιρειών και στερεί μια μεγάλη δυνατότητα για ενδυνάμωση των συνεταιρισμών στην χώρα μας».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
1
=