Η Νίκη Δανδουλάκη νέα διοικήτρια στην 4η ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ

Τελευταία ενημέρωση: 2022-05-25, 17:14:05
Η Νίκη Δανδουλάκη νέα  διοικήτρια στην 4η ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ

Η αρχιπλοίαρχος Νίκη Δανδουλάκη ανέλαβε καθήκοντα διοίκησης στην 4η Περιφερειακή Διοίκηση Λιμενικού Σώματος (ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ) με έδρα τον Βόλο.

Η κ. Δανδουλάκη παρέλαβε τη σκυτάλη από τη κεντρική λιμενάρχη Βόλου πλοίαρχο Βασιλική Κωνσταντά, η οποία είχαν αναλάβει προσωρινά τη διοίκηση μετά την προαγωγή του αρχιπλοίαρχου Χρήστου Κανάκη σε υποναύναρχο στις τελευταίες κρίσεις στο Λιμενικό Σώμα.

Η αρχιπλοίαρχος κατάγεται από τη Σητεία της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου Κρήτης, είναι απόφοιτος του Πολιτικού Τμήματος της Νομικής Σχολής Αθηνών και έχει παρακολουθήσει πλήθος υπηρεσιακών εκπαιδεύσεων/μετεκπαιδεύσεων και σεμιναρίων. Υπηρέτησε επί σειρά ετών σε Λιμενικές Αρχές εσωτερικού (δέκα έτη) και σε επιτελικές θέσεις του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής (17 έτη) με τελευταίες αυτές της διευθύντριας της Διεύθυνσης Παλλαϊκής Άμυνας, Πολιτικής Σχεδίασης Εκτακτης Ανάγκης και Θαλάσσιων Κρατικών Μεταφορών (ΔΠΑΜ / ΠΣΕΑ & ΘΚΜ) καθώς και της εθνικής αντιπροσώπου του Υπουργείου σε Ομάδα Εργασίας ΝΑΤΟ για θέματα Ναυτιλίας – Μεταφορών.

Είναι παντρεμένη με τον υποναύαρχο Λ.Σ εν αποστρατεία Δημήτρη Κυριακόπουλο και μητέρα δύο παιδιών.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
1
=