«Κοκάλωσα το αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή»

Τελευταία ενημέρωση: 2022-05-23, 13:50:13
«Κοκάλωσα το αυτοκίνητο  την τελευταία στιγμή»

Σε απόσταση αναπνοής από το σπίτι του περίμενε ο τρόμος 22χρονο Βολιώτη που προχθές το βράδυ έπεσε πάνω στο παιχνίδι – θάνατο των τριών ανηλίκων που συνελήφθησαν για διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών.

Μία γωνία πάνω από την οικία του ενώ οδηγούσε το ΙΧ του είδε δίπλα στην πινακίδα που είχε δεξιά στον δρόμο του τέσσερις ανήλικους να κάνουν νοήματα ο ένας με τον άλλο και ξαφνικά τινάχτηκαν στη μέση του δρόμου του.

«Πετιούνταν ο ένας μετά τον άλλο. Κοκάλωσα το αυτοκίνητο κατευθείαν για να αποφευχθεί το μοιραίο. Η θέση όπου ακινητοποιήθηκε το όχημά μου από το τελευταίο παιδί ήταν μερικά εκατοστά», σημειώνει ο Αρης Παπαγεωργίου.

«Θα μπορούσε να είχε συμβεί οτιδήποτε. Να ήταν πιο βράδυ και να μην υπήρχε καλή ορατότητα. Να ήμουν κουρασμένος», σημειώνει.

Ο οδηγός τονίζει ότι «είναι πολύ επικίνδυνο αυτό που γίνεται. Πήγα στο σπίτι μου να ηρεμήσω και επέστρεψα στο σημείο με τα πόδια μετά από λίγα λεπτά και κάλεσα την Αστυνομία».

«Ο κόσμος θα πρέπει να είναι υποψιασμένος με αυτό που γίνεται. Εμείς γνωρίζαμε από τις δηλώσεις που έκανε ο εκπαιδευτής οδηγών και κυκλοφοριακής αγωγής Βασίλης Καλλίας και ευτυχώς αποφύγαμε το ατύχημα», λέει από την πλευρά του ο συνοδηγός του Θανάσης Κωστανάσιος.

«Ολα έγιναν μέσα σε δευτερόλεπτα. Δεν πρόλαβα να πω στον οδηγό να προσέχει. Και δυστυχώς, αυτό το πράγμα έχει γίνει της μόδας», σημειώνει.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
9
=