ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Στα χέρια οι… παράγοντες

στα-χέρια-οι-παράγοντες-312234

Σύλληψη παράγοντα της Νίκης Βόλου για παράβαση του νόμου περί αθλητισμού και εξύβριση

Δεν είχε καλή κατάληξη ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ Νίκης Βόλου και Τηλυκράτη Λευκάδος για το πρωτάθλημα της Football league 2 μιας και πιάστηκαν στα χέρια δύο παράγοντες των ομάδων, με αποτέλεσμα ο παράγοντας της Νίκης Βόλου να συλληφθεί για παράβαση του νόμου περί αθλητισμού και εξύβριση.

Ειδικότερα, μετά την λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα το απόγευμα της Κυριακής μεταξύ των ομάδων Νίκης Βόλου -Τηλυκράτη Λευκάδος για το πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE 2 περιόδου 2011-2012, 44χρονος ευρισκόμενος νόμιμα στον αγωνιστικό χώρο ως παράγοντας της ομάδας Νίκης Βόλου επιτέθηκε σε 44χρονο ημεδαπό ευρισκόμενο επίσης νόμιμα στον αγωνιστικό χώρο ως παράγοντα της άλλης ομάδας, εξυβρίζοντας τον, απειλώντας τον και χτυπώντας τον με τα χέρια του σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Το περιστατικό έγινε την ώρα που ο παθών επεδείκνυε στον διαιτητή του αγώνα μικρό συμπαγές κομμάτι τσιμέντου που έριξε άγνωστος φίλαθλος στον αγωνιστικό χώρο.Αστυνομικοί του Τμήματος Ν. Ιωνίας συνέλαβαν τον 44χρονο παράγοντα της Νίκης Βόλου, ο οποίος χθες το μεσημέρι οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου. Προανάκριση για το συμβάν ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Ιωνίας Μαγνησίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου