Διαδρομές υγείας στη Μακρινίτσα Πηλίου

Τελευταία ενημέρωση: 2022-05-22, 13:14:23
Διαδρομές υγείας στη Μακρινίτσα Πηλίου

 

Στο επίκεντρο ο πηλιορείτικος τρόπος ζωής με τη συμμετοχή κορυφαίων επιστημόνων 

Με μια νέα δραστηριότητα, που πρόκειται να πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο στη Μακρινίτσα, εγκαινιάζει ουσιαστικά τις δράσεις του το Κέντρο «Διαδρομές Υγείας», που δημιουργήθηκε από την Μακρινιτσιώτισα Μαρία Μπίστη τον Μάρτιο του 2021.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της πρώτης εμφάνισης αυτού του εναλλακτικού κέντρου θα είναι ο πηλιορείτικος τρόπος ζωής, που έχει και έχει αποδειχθεί εδώ και δεκαετίες πόσο υγιεινός και αναζωογονητικός είναι.

Από την Πέμπτη 16 έως την Κυριακή 19 Ιουνίου, οι συμμετέχοντες θα ζήσουν ένα τετραήμερο υγείας και ευεξίας στη Μακρινίτσα. Θα συμμετέχουν ως ομιλητές οι Γιολάντα Τοπαλίδη ιατρός Γενικής Ιατρικής, βελονίστρια, Κωνσταντίνος Φυτόπουλος ψυχίατρος, ψυχοθεραπευτής, ολιστικός ομοιοπαθητικός ιατρός, Λαυρέντης Βαλασσάς φυσιοθεραπευτής, οστεοπαθητικός, καθηγητής Σωματικής Αγωγής.

Τέλος, ο πρώην κοινοτάρχης της Μακρινίτσας, Νίκος Τσούκας θα μυήσει τους συμμετέχοντες στην ιστορία, τον πολιτισμό, τον κοινοτικό βίο από την ίδρυση του οικισμού μέχρι σήμερα.

Πληροφορίες, μπορούν να αναζητήσουν όσοι ενδιαφέρονται στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, healthypathsinpelion@gmail.com ή στο τηλέφωνο: 6931169428.

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
3
=