Λήξη κατηχητικών

Τελευταία ενημέρωση: 2022-05-21, 12:55:42
Λήξη κατηχητικών

Εκδρομή στο Παλιούρι, με αφορμή τη λήξη των κατηχητικών σχολείων των Ιερών Ναών Αγίων Αναργύρων και Αγίας Αννης και Παναγίας Διμηνίου, πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο.

Τελέστηκε Θεία Λειτουργία με τον πρωτοπρεσβύτερο π. Νικόλαο Νασιώκα, ο οποίος κήρυξε το Θείο Λόγο, καθώς και με τον π. Κωνσταντίνο Δράπανο. Ο π. Νικόλαος ευχαρίστησε τα παιδιά και τους γονείς για τη συμμετοχή τους και για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στους κατηχητές που είχε ως αποτέλεσμα να στέλνουν τα παιδιά τους στο κατηχητικό κατά τη διάρκεια της φετινής, δύσκολης χρονιάς λόγω της πανδημίας. Στη συνέχεια προσφέρθηκε πρωινό σε όλους και τα παιδιά απόλαυσαν το παιχνίδι στον όμορφο περίβολο του Ιερό Ναού. Στο τέλος δόθηκαν σε καθένα χωριστά τα ενθύμιά τους, καθώς και ευχές για ένα καλό και χαρούμενο καλοκαίρι, με την υπόσχεση ότι «όλοι μαζί και ακόμη περισσότεροι θα τα ξαναπούμε του χρόνου».

Να σημειωθεί ακόμη ότι στο πλαίσιο της λήξης των μαθημάτων των Κατηχητικών Σχολείων πραγματοποιήθηκε φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των αγοριών Γυμνασίου - Λυκείου των ενοριών της Αναλήψεως, των Αγίων Αναργύρων και του Αγίου Δημητρίου, με τον υπεύθυνο κατηχητή Παναγιώτη Παλάσκα, στο γήπεδο της Αγίας Άννας. Η συμπεριφορά των παικτών ήταν συγκινητική, γιατί όλοι έβαλαν κατά μέρος την επιθυμία τους για προσωπική διάκριση, δείχνοντας ευγενή άμιλλα.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
7
=