Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα για τις γραμμές του «Μουτζούρη»

Τελευταία ενημέρωση: 2022-05-21, 11:25:47
Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά  μέτρα για τις γραμμές του «Μουτζούρη»

Απορρίφθηκε από το Ειρηνοδικείο Βόλου η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει ο ΟΣΕ εναντίον του Δήμου Βόλου για την επικάλυψη των γραμμών του «Μουτζούρη», στην περιοχή του Αναύρου, με λουλούδια.

Με αφορμή την απόφαση, ο Δήμος Βόλου εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Μια ακόμη δικαίωση στον αγώνα κατά της παράλογης και εν πολλοίς υποκινούμενης από κομματικές και άλλες σκοπιμότητας πολεμική που δέχεται η δημοτική Αρχή του κ. Αχιλλέα Μπέου, αποτελεί η απόφαση του Ειρηνοδικείου Βόλου με την οποία απορρίφθηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που υπέβαλε ο ΟΣΕ κατά του Δήμου Βόλου για το έργο ανάπλασης της περιοχής του Αναύρου και συγκεκριμένα του εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης του χώρου, όπου υπάρχει ένα κομμάτι από τις γραμμές του «Μουτζούρη».

Το Δικαστήριο δέχθηκε ότι από τις μαρτυρίες αλλά και τα ντοκουμέντα που προσκομίστηκαν (φωτογραφίες κ.λπ.) ουδόλως πιθανολογήθηκε συγκεκριμένη ανάγκη εκμετάλλευσης των συγκεκριμένων γραμμών και μάλιστα επείγουσα και ότι δεν επίκειται οποιαδήποτε βλάβη του επίδικου τμήματος των γραμμών και φυσικά δεν βλάπτεται το αξιούμενο δικαίωμα νομής επ’ αυτών.

Ακόμη λοιπόν μια προσπάθεια, από μια οργανωμένη ομάδα διαπλεκόμενων συμφερόντων, υπονόμευσης του έργου που παράγεται αποκλειστικά επ’ ωφελεία της πόλης και των πολιτών έπεσε στο κενό...».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
3
=