ΤΟΠΙΚΑ

Εκανε… φιγούρα με πανάκριβα ΙΧ χωρίς να πληρώσει ούτε ευρώ!

εκανε-φιγούρα-με-πανάκριβα-ιχ-χωρίς-892068

Φιγούρα με πανάκριβα αυτοκίνητα, για τα οποία δεν είχε πληρώσει ούτε ευρώ, φέρεται να έκανε 34χρονος, σε βάρος του οποίου κινήθηκε νομικά εταιρεία πώλησης οχημάτων από τη Θεσσαλονίκη και χθες οδηγήθηκε στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 34χρονος είχε μεταβεί σε μεγάλη εταιρεία πώλησης πολυτελών οχημάτων στη Θεσσαλονίκη και είχε προβεί στην αγορά μιας Porsche Cayenne και μιας Mercedes A Class.

Για την αγορά των δύο πανάκριβων οχημάτων, ο 34χρονος είχε βάλει γραμμάτια στην εταιρεία και από τον Ιούνιο του 2018 τα κυκλοφορούσε. Ο ίδιος υποστήριξε ότι χρειάστηκε τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα για να καλύψει επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Δήλωσε μάλιστα πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος σε ανώνυμη εταιρεία.

Επί οκτώ μήνες χρησιμοποιούσε τα δύο ακριβά αυτοκίνητα, χωρίς όμως να έχει καταβάλει ούτε ευρώ για τα γραμμάτια που έβαλε στην εταιρεία. Παρά τις συνεχείς οχλήσεις που δεχόταν από την εταιρεία, συνέχιζε να μην πληρώνει.

Ηταν τον Φεβρουάριο του 2019, όταν η εταιρεία αποφάσισε να ασκήσει πίεση μέσω νομικών διαδικασιών. Κινήθηκε εναντίον του 34χρονου, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε δίωξη για υπεξαίρεση ιδιαίτερα μεγάλης αξίας αντικειμένων κατ’ εξακολούθηση.

Με αυτή την κατηγορία κάθισε χθες στο εδώλιο ο 34χρονος, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν πλήρωσε τα προβλεπόμενα γραμμάτια, επειδή είχε αναδουλειές και δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τα χρήματα.

Μάλιστα, μετά τις διαδικασίες που κίνησε σε βάρος του η εταιρεία από τη Θεσσαλονίκη, ο δράστης επέστρεψε τα αυτοκίνητα και κατέβαλε τόκους υπερημερίας.

Η εταιρεία δήλωσε ενώπιον του δικαστηρίου ότι δεν έχει άλλη αξίωση από τον κατηγορούμενο, ο οποίος κρίθηκε τελικώς αθώος.

ΕΛ. ΧΑΝ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου