Μαραθώνιος επαφών στον Βόλο

Τελευταία ενημέρωση: 2022-05-19, 10:25:10
Μαραθώνιος επαφών στον Βόλο

Τις τελευταίες πινελιές στο πρόγραμμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, που επισκέπτεται αύριο τον Βόλο, λίγες ώρες μετά το ταξίδι του στις ΗΠΑ, έβαζαν χθες οι επιτελείς του Μαξίμου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του ρεπορτάζ, ο πρωθυπουργός αναμένεται να φτάσει αεροπορικώς λίγο πριν τις 9, αύριο το πρωί, στην 111 Πτέρυγα Μάχης, στη Νέα Αγχίαλο.

Αμέσως θα μεταβεί στη σύγχρονη κτηνοτροφική μονάδα του Ανδρέα Τσαγγάρη, στον Πλάτανο Αλμυρού, όπου θα εγκαινιάσει μία νέα επένδυση. Μέχρι χθες το απόγευμα δεν είχε ακόμη οριστικοποιηθεί αν θα επισκεφτεί και τη SOVEL Αλμυρού.

Ο επόμενος σίγουρος σταθμός της επίσκεψής του θα είναι το θερμοκήπιο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στην περιοχή του Βελεστίνου και στη συνέχεια η λίμνη Κάρλα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός δέχτηκε πρόσκληση να επισκεφτεί επίσης το Μουσείο της Κάρλας στα Κανάλια.

Στη 1.15 ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στον Βόλο και θα κάνει βόλτα στην εμπορική αγορά.

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει συνάντηση του πρωθυπουργού με παραγωγικούς φορείς στο δημαρχείο Βόλου, όπου αναμένεται να τον υποδεχτεί ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος.

Το γραφείο του πρωθυπουργού αναμένει την επιστροφή του κ. Μητσοτάκη από τις ΗΠΑ για να προσδιορίσει επακριβώς το πρόγραμμα, ώστε στη συνέχεια σήμερα να ανακοινωθεί επίσημα.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
6
=