ΤΟΠΙΚΑ

Θλίψη στον Βόλο για την απώλεια του Κλεάνθη Θεοδώρου

θλίψη-στον-βόλο-για-την-απώλεια-του-κλε-892141

Θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία και στον κλάδο των ξενοδόχων η απώλεια του Κλεάνθη Θεοδώρου, ιδιοκτήτη του ξενώνα «Πέτρινο» στη Μακρινίτσα.

Ο γνωστός επαγγελματίας «έφυγε» σε ηλικία 70 χρόνων. Ηταν αδερφός του Κώστα Θεοδώρου, προέδρου του Ορφανοτροφείου Βόλου και θείος του αντιδημάρχου Βόλου Θάνου Θεοδώρου.

Ο εκλιπών είχε καταγωγή από την Κερασιά. Ηταν ιδιαίτερα αγαπητός στο χωριό του, ενώ οι συνάδελφοί του στον κλάδο του ξενοδοχειακού τουρισμού μόνο καλά λόγια είχαν να πουν. Ηταν αυτοδημιούργητος, αγαπούσε πολύ τη δουλειά του, ιδιαίτερα προσιτός με τους πελάτες και πάντα με το χαμόγελο στα χείλη.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έδινε σκληρή μάχη με την επάρατο, δυστυχώς όμως κατέληξε, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, συγγενείς, φίλους, συναδέλφους και όσους τον γνώριζαν.

Ο αδελφός του, Κώστας, τον αποχαιρέτησε με μία συγκινητική ανάρτηση: «Σήμερα (χθες) έφυγε ο αδελφός μου Κλεάνθης, πήγε να συναντήσει τον πατέρα και τη μητέρα εκεί ψηλά. Ο Κλεάνθης είχε τον όνομα του παππού μου, από την οικογένεια του πατέρα μου από την Κερασιά. Τον τελευταίο καιρό πάλεψε πολύ, έδωσε αγώνα για τη ζωή, δεν τα κατάφερε όμως. Αγωνιστής από μικρός δημιούργησε μια αξιόλογη οικογένεια. Πόσο δύσκολη μέρα να γράφω για τον μοναδικό αδελφούλη μου».

Ο Κλεάνθης Θεοδώρου άφησε πίσω του τη σύζυγό του Αικατερίνη, τρία παιδιά, δύο αδέλφια, ανίψια. Ευτύχησε επίσης να δει πέντε εγγόνια.

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη στις 10.30, στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου Πορταριάς. Παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο Ορφανοτροφείο Βόλου, το οποίο εξέδωσε ψήφισμα για τον θάνατό του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου