ΤΟΠΙΚΑ

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Διαμαντής

στο-στόχαστρο-του-ολυμπιακού-ο-διαμαν-851206

Για την αυριανή πρώτη του συλλόγου προετοιμάζονται όλοι στον ΑΣΚ Ολυμπιακό, η οποία θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ και θα υπάρχει παράλληλα και ο αγιασμός της ερυθρόλευκης οικογένειας. Από αύριο θα ξεκινήσει να χτίζεται η νέα ομάδα, με τον Κώστα Σταματίου να ξεκινά αυτή τη φορά από την αρχή της σεζόν στο τιμόνι του συλλόγου.

Σταματίου: «Στόχος η παραμονή»
Την εύκολη παραμονή και την καλή παρουσία έχει ως στόχο ο φετινός Ολυμπιακός, δηλώνει στον «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ» ο Κώστας Σταματίου. Ο Αλμυριώτης τεχνικός τονίζει πως «φέτος έχουμε στόχο τόσο την καλή μας παρουσία, όσο και την εύκολη παραμονή μας στη Β’ Εθνική. Εμείς θέλουμε να χτίσουμε μια ομάδα η οποία θα μπορεί να παλεύει το κάθε παιχνίδι, ενισχυόμαστε με παίκτες που έχουν φιλοδοξίες και δεν θεωρούνται τελειωμένοι από κανέναν».

Ενίσχυση στην επίθεση
Ενίσχυση στην επίθεση αναζητά ο Ολυμπιακός Βόλου και χτενίζει την αγορά μέσω μάνατζερ ώστε να βρει τον κατάλληλο ποδοσφαιριστή που θα μπορέσει να προσδώσει ποιότητα και γκολ την νέα χρονιά. Άλλωστε εκείνο ήταν το σημείο που πέρυσι προβλημάτιζε τον Κώστα Σταματίου και τον ερυθρόλευκο σύλλογο. Στο να αποκτηθεί δηλαδή ο χαρισματικός φορ που θα μπορεί να κάνει πιο εύκολη την υπόθεση του γκολ.

Πρώτος στόχος ο Μουκέας
Τον πρώτο στόχο στην ενίσχυση στην θέση του αναπληρωματικού τερματοφύλακα έχει ο Άγγελος Μουκέας. Ο 21χρονος τερματοφύλακας αποτελεί διακαή πόθο του Κώστα Σταματίου, μιας και μπορεί τόσο να βοηθήσει την ομάδα άμεσα όσο και στο μέλλον. Άλλωστε ο Μουκέας παρά τα 21χρόνια του ανήκει στην Προοδευτική από την περίοδο 2002-03, όταν οι βυσσινί αγωνίζονταν στην Α΄ Εθνική, ενώ πέρυσι κάθισε 12 φορές κάτω από τα δοκάρια της «ΠΡΟ». Από εκεί και πέρα, αν ο 21χρονος δεν αποτελέσει μεταγραφικό απόκτημα των Βολιωτών, υπάρχει εναλλακτική λύση και άλλου τερματοφύλακα, που δεν αγωνίζεται πάντως σε ομάδα του Νομού της Μαγνησίας.

Κίνηση και για αμυντικό
Την ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυσή του κοιτάζει ο Ολυμπιακός με τα ονόματα των αμυντικών του Παναιτωλικού Γιώργου Διαμαντή και του Γιώργου Μπαντά. Ο πρώτος έχει μείνει ελεύθερος από τον σύλλογο του Αγρινίου και ψάχνει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του, ενώ ο δεύτερος δεσμεύεται με συμβόλαιο το οποίο ανανεώθηκε πρόσφατα και έτσι η περίπτωσή του κρίνεται αδύνατη.

Η χρήση του ΕΑΚ
Επιβεβαιώθηκε το χθεσινό ρεπορτάζ του «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ» που ήθελε τον ΑΣΚ Ολυμπιακό να κάνει χρήση του ΕΑΚ στα παιχνίδια πρωταθλήματος. Οι ερυθρόλευκοι θα μπορούν να κάνουν χρήση του γηπέδου της Νέας Δημητριάδας και θα μπορούν να το χρησιμοποιούν επίσης μόνο για μία προπόνηση την εβδομάδα.
Ο τεχνικός ο οποίος οδήγησε τους ερυθρόλευκους στην επάνοδο στην Β’ Εθνική κατηγορία μιλά και για την απόφαση του ΕΑΚ και τονίζει ότι: « Θα μπορούσαμε να κάνουμε ακόμη μία προπόνηση στο ΕΑΚ, αλλά προβλέπω πως πάλι η νέα χρονιά μας επιφυλάσσει
προβλήματα με την εξεύρεση γηπέδου για προπόνηση, καθώς δεν υπάρχουν τα κατάλληλα γήπεδα».

Εισιτήρια Διαρκείας
Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, ξεκίνησαν οι προεγγραφές των εισιτηρίων διαρκείας για την περίοδο 2007-08, με τον Ολυμπιακό να συμμετέχει στη Β΄ Εθνική. Από την ΠΑΕ διατίθενται εισιτήρια διαρκείας των 150, 200, 300 ευρώ, καθώς και 50 VIP των 500 ευρώ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου