ΤΟΠΙΚΑ

Αγνωστα τα αίτια θανάτου του 71χρονου

αγνωστα-τα-αίτια-θανάτου-του-71χρονου-894030

Αδιευκρίνιστα παραμένουν τα αίτια θανάτου του άτυχου 71χρονου στον Ριζόμυλο που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του την περασμένη Τετάρτη και τον έτρωγαν γάτες.

Προχθές διενεργήθηκε νεκροψία – νεκροτομή από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας, η οποία δεν κατέληξε σε συμπέρασμα για τον λόγο που ο άτυχος άνδρας απεβίωσε.

Η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας έχει ζητήσει τη διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων. Ετσι το πόρισμα της νεκροψίας αναφέρει: «Απροσδιόριστα τα αίτια θανάτου εν αναμονή εργαστηριακών εξετάσεων».

Πάντως, το πιο πιθανό είναι ο ηλικιωμένος να υπέστηκάποιο παθολογικό επεισόδιο με την υγεία του, μάλλον καρδιολογικό.

Το Αστυνομικό Τμήμα Ρήγα Φεραίου έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Ο άτυχος άνδρας κηδεύτηκε προχθές από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στον Ριζόμυλο με συνοπτικές διαδικασίες, καθώς η σορός του ήταν σε κατάσταση αποσύνθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αδερφή του που διαμένει στο εξωτερικό και ενημερώθηκε για τον θάνατο, κίνησε τις διαδικασίες.

Η τοπική κοινωνία παραμένει συγκλονισμένη με τον φρικτό θάνατο του ηλικιωμένου, ενός ανθρώπου ήσυχου που δεν ενοχλούσε ποτέ κανέναν.

Όπως έχει γίνει γνωστό ο 71χρονος ζούσε για πολλά χρόνια ως οικονομικός μετανάστης στη Γερμανία, όπου μεγάλωσε την οικογένειά του. Τα τελευταία χρόνια επέστρεψε στην Ελλάδα ήταν όμως μόνος του. Εμενε στον Ριζόμυλο όχι γιατί είχε κάποια συγγενική σχέση, αλλά επειδή του άρεσε η περιοχή.

Εκτιμάται ότι ήταν νεκρός στο σπίτι τουλάχιστον δέκα μέρες. Δεν είχε ιδιαίτερες σχέσεις με τους ντόπιους κατοίκους και έτσι όταν τα ίχνη του εξαφανίστηκαν, δεν τον αναζήτησε κανένας.

Τελικά, εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του, όταν οι ιδιοκτήτες του σπιτιού που νοίκιαζε απευθύνθηκαν στην Αστυνομία γιατί είχαν χάσει την επικοινωνία μαζί του εδώ και δύο μήνες.

Η σορός του ήταν σε κατάσταση αποσύνθεσης και για την απομάκρυνσή της από το σπίτι κινητοποιήθηκαν πυροσβέστες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Β’ ΒΙ. ΠΕ με αναπνευστήρες.

Όταν οι αστυνομικοί άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού του, γάτες απομακρύνονταν από τον χώρο κακήν κακώς. Η γύρω περιοχή κατακλύστηκε από έντονη δυσοσμία.

Η αστυνομική έρευνα για τα ακριβή αίτια θανάτου του 71χρονου συνεχίζεται εν αναμονή των εργαστηριακών εξετάσεων.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου