ΤΟΠΙΚΑ

Δράμα δίχως τέλος με τον αυτόχειρα – Δεν βρίσκονται οι συγγενείς του

δράμα-δίχως-τέλος-με-τον-αυτόχειρα-δ-894062

Δεν εντοπίστηκε συγγενής του άτυχου 64χρονου, που βρέθηκε πνιγμένος προχθές το πρωί στον Αναυρο, από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου χθες, που διενεργεί έρευνα για τα ακριβή αίτια θανάτου του αυτόχειρα καρκινοπαθούς.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου επικοινώνησε με την πρεσβεία στα Σκόπια και ενημέρωσε για το περιστατικό και πως αναζητεί κοντινό περιβάλλον και βρίσκεται ακόμη σε αναμονή.

Στο πλαίσιο της περαιτέρω προανάκρισης απαιτείται να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή και η οικογένειά του θα πρέπει να αναλάβει το κόστος, όπως και για την ταφή.

Πάντως, διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι οικεία πρόσωπα του 64χρονου, που τον απασχόλησαν στις επιχειρήσεις τους, προτίθενται να αναλάβουν τα έξοδα.

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο, έχει αναλάβει στο πλαίσιο των ερευνών να έρθει σε επαφή με την οικογένεια του θανόντα ή μακρινούς του συγγενείς.

Η Κοινωνική Υπηρεσία είναι υποχρεωμένη από τον νόμο να περιμένει δεκατέσσερις μέρες μέχρι να εμφανιστεί οικείο πρόσωπο από την οικογένεια του θανόντος. Στη συνέχεια η ταφή του άτυχου καρκινοπαθούς μπορεί να πραγματοποιηθεί κανονικά.

Ο άτυχος 64χρονος διέμενε στη Σκιάθο τα τελευταία 20 χρόνια και γνωστά του πρόσωπα αναφέρουν ότι κανένας από την πατρίδα του δεν τον επισκέφτηκε στο νησί του Παπαδιαμάντη όλα αυτά τα χρόνια.

Ο τραγικός θάνατος του καρκινοπαθούς συνεχίζει να συγκλονίζει τη Σκιάθο, όπου ο θανών ήταν πολύ γνωστός και αγαπητός αφού είχε εργαστεί εποχιακά σε πολλές επιχειρήσεις και όλοι κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο χαμηλών τόνων ιδιαίτερα συμπαθή.

Υπενθυμίζεται ότι ο 64χρονος έφυγε την περασμένη Τετάρτη το μεσημέρι από το νησί με παραπεμπτικό του Κέντρου Υγείας Σκιάθου για να νοσηλευτεί στο Αχιλλοπούλειο και ταξίδεψε με πλοίο από το νησί για τον Βόλο.

Ομως, από το απόγευμα εκείνης της μέρας το κινητό του τηλέφωνο έπαψε να λειτουργεί. Γνωστοί του στο νησί που γνώριζαν για την κατάσταση της υγείας του, ανησύχησαν, καθώς τους είχε κάνει εντύπωση ο τρόπος με τον οποίο είχε αποχωρήσει. Φεύγοντας από το νησί άφησε και το δωμάτιο όπου έμενε. Χάρισε όλα τα υπάρχοντά του σε φίλους και καθάρισε τον χώρο, λες και δεν θα ξαναγυρνούσε εκεί.

Οταν προχθές Πέμπτη το πρωί εντοπίστηκε ανθρώπινη σορός να επιπλέει στη θαλάσσια περιοχή μπροστά από το Ενυδρείο, έσπευσαν αμέσως να πληροφορηθούν ποιος ήταν ο πνιγμένος άνδρας και διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για τον ταλαιπωρημένο Σκοπιανό, που φώναζαν Πέτρο.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου