Πήρε και επίσημα η Νίκη τη Νεάπολη

Τελευταία ενημέρωση: 2022-05-13, 12:49:14
Πήρε και επίσημα η Νίκη τη Νεάπολη

Διοικητικό συμβούλιο είχε σήμερα το πρωί ο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, που και τυπικά αποφάσισε την παραχώρηση στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου του Δημοτικού Σταδίου της Νεάπολης για προπονήσεις και αγώνες. Βασικός όρος είναι η συντήρηση του αγωνιστικού και των υπόλοιπων χώρων με το ποσό που θα καταβάλλει η κυανόλευκη ΠΑΕ να είναι 200 ευρώ τον μήνα, ενώ θα δοθεί και εγγυητική. Προηγουμένως, ο ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΔΕ αποφάσισε τη λύση της συμφωνίας, που είχε κάνει με την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για την ίδια αθλητική εγκατάσταση.

Να σημειωθεί, όπως έχει γράψει από την προηγούμενη βδομάδα ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, ότι μπήκε όρος στη σύμβαση που υπογράφηκε μεταξύ του Δήμου Βόλου και της ΠΑΕ Νίκη, ωστε μία φορά ανά 15 μέρες και σε περίπτωση που δεν χρειάζεται η ομάδα για επίσημο αγώνα της το γήπεδο ο ΔΗΠΕΘΕ να παραχωρεί το Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης σε άλλον σύλλογο για επίσημο ματς.

Στη Νίκη δεν έχασαν χρόνο και αμέσως μετά την απόφαση παρόντος του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Νίκη, Βασίλη Βενέτη, ξεκίνησαν τις εργασίες στη Νεάπολη από το ποτιστικό σύστημα, έχοντας σκοπό να δημιουργήσουν έναν εξαιρετικό αγωνιστικό χώρο.  

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
7
=