«Η δημοτική αρχή Βόλου ξεπλένει τον αμερικανικό ιμπεριαλισμό»

Τελευταία ενημέρωση: 2022-05-13, 12:00:17
«Η δημοτική αρχή Βόλου ξεπλένει  τον αμερικανικό ιμπεριαλισμό»

Αγανακτισμένη δηλώνει η παράταξη της ΔΑΣ ΟΤΑ του Συλλόγου Εργαζομένων Μαγνησίας με απόφαση της δημοτικής αρχής Βόλου, να οργανώσει υπό την αιγίδα της καθαρισμό της παραλίας του Αναύρου από τα σκουπίδια με τους Αμερικανούς πεζοναύτες σε ρόλο υπηρεσίας καθαριότητας.

«Για μια ακόμα φορά η Δημοτική αρχή Βόλου επιζητεί να «ξεπλύνει» τα εγκληματικά στρατεύματα του ιμπεριαλισμού, που συμμετέχουν τις μέρες αυτές στην περιοχή μας σε μια ακόμα «άσκηση» προετοιμασίας για νέες πολεμικές σφαγές. Το έκανε και αρκετές άλλες φορές, στηρίζοντας το αμερικανικό σχέδιο για μονάδα LNG στον Παγασητικό και τη στρατιωτική εγκατάσταση των ΗΠΑ στο στρατόπεδο Γεωργούλα που νομοθετείται και επίσημα τις μέρες αυτές στη Βουλή.

Οι εργαζόμενοι δεν πρέπει να έχουν καμία εμπιστοσύνη στα ύπουλα αυτά παιχνίδια κυβέρνησης και Δημοτικής αρχής Βόλου, που θέλουν να εμφανίσουν το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ περίπου ως τοπικούς ευεργέτες, που κάνουν «αγαθοεργίες» και δήθεν θα φέρουν «δουλειές» στην περιοχή μας.

Το ΝΑΤΟ ήταν και είναι ένας επιθετικός, αντιλαϊκός συνασπισμός που έχει προκαλέσει εκατόμβες θυμάτων στην πολύχρονη βρώμικη ιστορία του. Κανένας δήμαρχος δεν μπορεί να το «ξεπλύνει» με τέτοιες θλιβερές παραστάσεις.

Η ΔΑΣ-ΟΤΑ Μαγνησίας καλεί το προεδρείο του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας να πάρει άμεσα θέση καταδίκης της συγκεκριμένης άθλιας ενέργειας της δημοτικής αρχής Βόλου και της παρουσίας των ΝΑΤΟικών στρατευμάτων στην περιοχή μας», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΔΑΣ ΟΤΑ.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
5
=