ΤΟΠΙΚΑ

Διαστάσεις παίρνει το παιχνίδι – θάνατος στον Βόλο

διαστάσεις-παίρνει-το-παιχνίδι-θάνα-894692

Νέες αναφορές για το παιχνίδι – θάνατο εφήβων στον Βόλο, που πετιούνται στον δρόμο, ενώ διέρχονται αυτοκίνητα για να δείξουν ότι είναι ατρόμητοι, ρισκάροντας όμως την ίδια τη ζωή τους.

Μετά το ρεπορτάζ του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ για καταγγελίες Βολιωτών σε διαδικτυακά μέσα για έφηβους που περνούν κεντρικούς δρόμους με κουκούλα στο κεφάλι χωρίς να ελέγχουν την κίνηση των οχημάτων για ψυχαγωγία και νεαρούς που πετιούνται στη μέση του δρόμου όταν περνούν αυτοκίνητα, στο φως έρχεται ακόμη μία μαρτυρία που αυτή τη φορά έγινε στο Mega και αναστατώνει.

Η μαρτυρία αφορά στην εμπειρία που βίωσε ο εκπαιδευτής οδηγός Βασίλης Καλλίας, ο οποίος επισημαίνει ότι το επικίνδυνο παιχνίδι έχει πάρει τρομακτικές διαστάσεις.

Ο κ. Καλλίας αναφέρεται σε παιχνίδι – πρόκληση για να δείξουν οι νεαροί στον Βόλο πόσο ατρόμητοι είναι.

Ο ίδιος πρόλαβε και σταμάτησε πριν να έρθουν τα χειρότερα.

Η επικίνδυνη πρόκληση έχει τρομοκρατήσει τους οδηγούς, ειδικά αυτούς που κινούνται σε σκοτεινούς δρόμους που τα περιθώρια αντίδρασης είναι πιο μικρά.

Οι οδηγοί ανταλλάσσουν συμβουλές μεταξύ τους για τα σημεία που έχουν πεταχτεί παιδιά.

Οι οδηγοί θα πρέπει, όπως λέει ο εκπαιδευτής, να είναι πολύ προσεκτικοί και πάντα να έχουν την προσοχή τους στον δρόμο, καθώς το επικίνδυνο παιχνίδι δυστυχώς βρίσκει μιμητές.

Με το εν λόγω θέμα ασχολήθηκε την περασμένη Δευτέρα και ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, διατυπώνοντας τον φόβο Βολιωτών οδηγών.

Την Τετάρτη 4 Μαΐου στις 20:00 στον παραλιακό δρόμο της Αγριάς έφηβοι έπαιζαν με τη ζωή τους και με τις ζωές των οδηγών.

Σύμφωνα ανάρτηση γυναίκας χρήστη του διαδικτύου, ένα «χαριτωμένο» νεαρό κορίτσι ηλικίας περίπου 16 ετών φορώντας κουκούλα και κρύβοντας το πρόσωπο της, διέσχισε τον παραλιακό δρόμο της Αγριάς χωρίς ίχνος ελέγχου για διερχόμενα οχήματα, πιθανόν σε πρόκληση της παρέας της, η οποία χασκογελούσε ανερυθρίαστα μαζί με την ίδια καμαρώνοντας για το επίτευγμά της!

«Πιθανόν αυτό να είναι το νέο παιχνιδάκι εφήβων που δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν από το να διακινδυνεύουν τη σωματική τους ακεραιότητα και αυτή των οδηγών βεβαίως. Γονείς μεριμνήστε! Μιλάτε με τα παιδιά σας γιατί η ζωή είναι μικρή και είναι κρίμα μια ανοησία να στοιχίσει…», προέτρεπε.

Ακολούθησε έντονος σχολιασμός με χρήστη διαδικτύου να της απαντά ότι είναι και ο ίδιος μάρτυρας παρόμοιας εμπειρίας με αυτή που έζησε ο εκπαιδευτής οδηγών.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου