Ταλαιπωρημένος ο άτυχος άνδρας που βρέθηκε πνιγμένος στον Αναυρο

Τελευταία ενημέρωση: 2022-05-12, 17:40:36
Ταλαιπωρημένος ο άτυχος άνδρας  που βρέθηκε πνιγμένος στον Αναυρο

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ ότι ο άτυχος άνδρας που βρέθηκε πνιγμένος σήμερα το πρωί στον Αναυρο είναι υπήκοος Σκοπίων κάτοικος εν ζωή Σκιάθου ηλικίας περίπου 65 ετών. Δυστυχώς, επρόκειτο για έναν ταλαιπωρημένο άνδρα με σοβαρά προβλήματα υγείας, από τα οποία οδηγήθηκε να βάλει τέρμα στη ζωή του.  

Οικείοι του στο νησί του Παπαδιαμάντη είχαν προβληματιστεί όταν άφησε το δωμάτιο που έμενε και χάρισε όλα τα υπάρχοντά του σε γνωστούς πριν από μερικές μέρες. Χθες ο 65χρονος αποχώρησε από το νησί με πλοίο της γραμμής για να ταξιδέψει στον Βόλο και να επισκεφτεί το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, παίρνοντας μαζί του τον ιατρικό του φάκελο, ο οποίος ήταν ογκώδης από εξετάσεις και αποτελέσματα.

Είχε διαγνωστεί με την επάρατη νόσο εδώ και οχτώ χρόνια και το τελευταίο διάστημα η υγεία του είχε επιβαρυνθεί πάρα πολύ, καθώς είχε κουραστεί και δεν ακολουθούσε τις θεραπείες του. Στο Αχιλλοπούλειο ενημερώθηκε προφανώς ότι βρισκόταν στο τελευταίο στάδιο και δεν άντεξε τη ψυχική οδύνη.

Ο 65χρονος έμενε στο νησί του Παπαδιαμάντη εδώ και πολλά χρόνια, τουλάχιστον 20. Για να εξασφαλίζει τα προς το ζην εργαζόταν σε ξενοδοχεία ως υπάλληλος γενικών καθηκόντων. Ντόπιοι αναφέρουν ότι ήταν χαμηλών τόνων άνθρωπος.

Από το Λιμεναρχείο Σκιάθου αναμένεται να γίνει και τυπικά η ταυτοποίηση των στοιχείων του με δακτυλικά αποτυπώματα.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
3
=