Ημέρα τιμής στους νοσηλευτές

Τελευταία ενημέρωση: 2022-05-12, 13:10:14
Ημέρα τιμής στους νοσηλευτές

 

 Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτριας/τή, η οποία τιμάται σήμερα 12 Μαΐου με πρωτοβουλία του Διεθνούς Συμβουλίου Νοσηλευτών, εις μνήμη της γέννησης το 1820 της Florence Nightingale, της αγγλοϊταλίδας φιλανθρώπου που θεωρείται η ιδρύτρια της σύγχρονης νοσηλευτικής, τελέστηκε σήμερα στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου αγιασμός στον προαύλιο χώρο του κτιρίου, παρουσία νοσηλευτριών και νοσηλευτών, της διοίκησης και αντιπροσωπείας των γιατρών.

Παράλληλα, ο Σύλλογος θέλοντας να τιμήσει την προσφορά των νοσηλευτών του Νοσοκομείου αποφάσισε ομόφωνα και δόθηκαν χαραγμένα αναμνηστικά μπρελόκ σε όλους τους νοσηλευτές.

Μετά το πέρας της αρτοκλασίας επίσης προσφέρθηκαν από τον Σύλλογο λουλούδια, καθώς και αναψυκτικά, προσφορά της ΕΨΑ.

Η διοίκηση του Γ.Ν. Βόλου» Αχιλλοπούλειο» με ανακοίνωσή της δηλώνει ιδιαίτερα περήφανη για όλο το νοσηλευτικό προσωπικό συλλήβδην το οποίο υπηρετεί  και εργάζεται  με αυταπάρνηση, ήθος και αποφασιστικότητα  στηρίζοντας τον πάσχοντα σε μία δύσκολη  παγκόσμια συγκυρία  του συστήματος υγείας.

Επισημαίνει ακόμη ότι «με μόνο όπλο  τις γνώσεις και την αυτοθυσία τους, οι μαχητές και οι μαχήτριες της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας χτίζουν την πολυπόθητη  ανοσία ώστε να επιστρέψουμε  στην κανονικότητα, στη ζωή! Η μάχη δεν τελειώνει εδώ… Χρόνια πολλά με υγεία, αισιοδοξία και δύναμη»!

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
9
=